Chef Florin Dumitrescu va gati zi de zi la TAPO

florindumitrescuTAPOFlorin Dumitrescu, pe care il stiti din juriul show-ului culinar MasterChef, a inaugurat ieri, 29 mai 2014, un nou restaurant – Tapo – singurul local din Bucuresti in care va gati personal zi de zi. Tapo este un restaurant in aer liber, situat pe strada Oltetului nr. 30.

Daca mergeti la Tapo, puteti degusta carpaccio de vita (home made Bresaola), tartar de dorada, terina de foie gras, salata de sardine crocante, somon, coquelet, cotlete de vitel, supe la shot si multe deserturi savuroase, un meniu conceput integral de Florin Dumitrescu. Printre delicatesele pe care le puteti gasi la Tapo se numara: antricot Black Angus din America, muschi de vita argentinian, somon si halibut din Norvegia, peste si fructe de mare din Grecia. Chef Florin Dumitrescu va gati zi de zi in acest local alaturi de echipa sa formata din 10 bucatari.

 

Text: Bianca Badescu