Colectia IL PASSO, toamna-iarna 2013/2014

IL PASSOPentru sezonul de toamna-iarna 2013/2014, IL PASSO iese din tipare si propune un stil rock-metal, dar si pantofi in diferite combinatii de piele. Pantofii de ceremonie se regasesc si ei printre propunerile designerilor. Imaginea barbatului din acest sezon este una puternica, iar incaltamintea capata influente de motor.

Nu lipsesc bocancii inalti, accesoriile metalice si cataramele. Combinatiile de piele, piele intoarsa si piele perforata, sireturile colorate si talpile atipice sunt potrivite pentru barbatii care vor sa iasa in evidenta datorita alegerilor vestimentare. In ceea ce priveste culorile, ne axam pe bordeaux, verde, gri sau cognac.

Pentru barbatii care prefera eleganta clasica, pantofii negri si cei maro amintesc de gentlemenii de altadata. Pantofii de ceremonie din lac precum si loaferii fara siret reprezinta o alegere inspirata pentru tinutele de seara. Asadar, sezonul de toamna-iarna 2013/2014 alege sa fii The Warrior, The Fashionable Guy sau The Noble, in functie de personalitatea ta.

 

Text: Ruxandra Raica