Gama Nivea Sun Protect & Bronze, aliatul bronzului natural si irezistibil

decupat_Nivea SunPentru ca vara si-a intrat pe deplin in drepturi, este vremea sa ne pregatim bagajul de concediu si, indiferent ca alegem ca destinatie de vacanta marea sau muntele, nu trebuie sa uitam produsele de protectie solara. Pentru a ne veni in ajutor, Nivea a pregatit Gama Sun Protect & Bronze, o gama dedicata intregii familii.



Fun in the Sun

Uleiul Nivea Sun Protect & Bronze SPF 30 este cel mai nou membru al gamei de protectie solara de la Nivea. Acesta contine filtre UVA/UVB, are o textura transparenta, fiind usor absorbit de piele, si este rezistent la apa. Contine radacina de licorice, un ingredient ce stimuleaza productia de melanina proprie pielii si astfel grabeste procesul de bronzare.

Lotiunea de protectie solara si spray-ul Nivea Sun Protect & Bronze SPF 20, 30, 50 sunt urmatoarele produse care intregesc gama de protectie solara. Acestea au capacitatea de a oferi un bronz intens si o protectie pe masura. Contin acelasi extract de radacina de licorice care maximizeaza procesul de bronzare si au o formula hidratanta, nelipicioasa si rezistenta la apa. Asigura protectie contra razelor ultraviolete de tip A si B si, in functie de necesitati, se poate alege factorul de protectie dorit.

Sa nu uitam de pielea sensibila a celor mici! Nivea Sun Kids Spray colorat de protectie solara SPF 50 este special conceput pentru a asigura protectia necesara copiilor. Acesta previne arsurile solare si deteriorarea pielii si, in plus, are o culoare albastra care-i va distra pe copii si-i va indemna sa-l aplice de fiecare data cand culoarea se estompeaza. In acest mod, pielea micutilor va fi tot timpul protejata.

Text: Madalina Manole