Fiul Mihaelei Rădulescu a împlinit 17 ani!

„Copilul meu dulce și amuzant este un bărbat acum… Și sunt mândră și am fericită și am un milion de motive să zâmbesc cu lacrimi de fericire în ochi”.

Mihaela Rădulescu este foarte mândră de fiul ei. Ayan a împlinit 17 ani, iar vedeta i-a serbat ziua la Monaco acolo unde locuiesc. Vedeta le-a împărtășit urmăritorilor ei de pe Instagram câteva imagini cu ea și Ayan.

“Mi-ajunge sa stiu ca am fost impreuna, de ziua lui, asa cum am fost mereu- cu aceeasi iubire strasnica, cu acelasi chef de viata, cu aceeasi bucurie cu care m-a incarcat de cand l-am adus pe lume. E tot puiul meu, e tot sufletul meu, chiar daca e barbat in toata regula. A crescut prea repede, da de viata pe cont propriu, munceste pentru ce viseaza… Am tot mai putine de facut pentru el, invat sa ma dau usor deoparte si sa-l las sa zboare. Uf…., mai am de-nvatat .” a scris vedeta de televiziune pe social media, în dreptul imaginilor cu fiul ei.

Mai multe vedete, printre care Adelina Pestrițu, Carmen Brumă sau Anna Lesko, au reacționat imediat la imaginile cu Ayan și i-au urat la mulți ani.

Foto Instagram