Aromele delicioase ale iernii pe pielea ta

decupat_scortisoaraPortocala confiata, migdale, scortisoara, vanilie si mar – acestea sunt aromele iernii, aromele care ne transpun ins tarea de sarbatoare. Pe toate le gasiti in produsele cosmetice din colectia speciala de Craciun lansata de Yves Rocher.

Le-am incercat si va pot spune ca sunt cu adevarat delicioase si ca va fi o adevarata placere sa le folositi. In seria cu aroma de portocala confiata si scortisoara gasiti un gel de dus nectar, un lapte fin sidefat imbogatit cu ulei de migdale dulci si apa bio de albastrele, un sapun lichid si o crema pentru maini, un gel de dus gomant dar si un balsam hidratant. Aceleasi produse le gasiti si in varianta cu aroma de portocala confiata si migdale. Daca va place vanilia, veti fi incantate sa petreceti un moment de relaxare in compania uleiului parfumat de baie si apoi sa va invaluiti pielea in laptele sidefat pentru corp. Si de ce nu, sa va alintati buzele cu balsamul vanilat…

Absolut delicioase sunt si produsele cu aroma de mar, accentuata de note dulci vanilate. E de incercat neaparat laptele sidefat pentru corp, dar si cubul stralucitor efervescent pentru baie. Iar daca vreti sa raspanditi aroma delicioasa in intreaga casa, exista si o lumanare cu aceeasi aroma.

Pentru machiaj, starul colectiei de Craciun este pudra multicolora pentru ten, cu reflexe irizate.

Text: Bianca Badescu