Avantajele si dezavantajele extensiilor de par

Extensiile de par reprezinta o optiune atunci cand parul tau nu este suficient de lung ori suficient de des. In saloanele de infrumusetare exista o gama larga de astfel de accesorii, realizate, de preferinta, din par natural, de diverse lungimi ori culori.Cele mai noi tehnici pentru indreptat si ondulat parul

Extensiile necesita insa o ingrijire foarte atenta si, evident, si un buget de investit. Cunoscutul hairstylist Cristi Pascu explica intr-o scurta inregistrare video care sunt avantajele si dezvavantajele unor astfel de accesorii, fie ca vorbim de extensii de o seara sau extensii permanente.

„Extensiile de par sunt folosite in primul rand atunci cand ai nevoie ca parul tau sa aiba mai mult volum si apoi sa fie mai lung. Cel mai mare avantaj este astfel ca nu trebuie sa mai astepti un an sa iti creasca parul pe cat iti doresti si, bineinteles, sa ai volumul pe care nu l-ai obtine decat la salon”, puncteaza hairstylistul.

Extensiile care nu afecteaza parul

Extensiile de o zi sunt ideale pentru ca te pot ajuta sa ai un look spectaculos la un eveniment, insa tin doar 24 de ore. Se prind cu un clips si tin strict pentru ziua respectiva. Apoi le dam jos usor, iar parul natural nu este afectat in niciun fel. In schimb, extensiile permamente necesita timp si buget pentru intretinere. Trebuie sa va spalati doar la coafor pentru a nu afecta sistemul de prindere. Parul arata insa tot timpul magnific, conform specialistului.

Cel de-al treilea avantaj este ca poti avea culoarea pe care ti-o doresti fara sa iti agresezi parul. Poti avea, de exemplu, radacini inchise cu varfuri blonde sau albe. O alta parte bun este ca te poti coafa cat de des doresti, chiar si de trei ori pe zi, cu ondulatorul, cu placa, cu fohenul, fara ca parul tau sa fie distrus. Chiar daca se tocesc varfurile sau sunt afectate cateva fire, sunt doar extensii pe care le tunzi, iar parul devine impecabil.

Cristi Pascu este unul dintre cei mai experimentati hair-stylisti de la noi, initiatorul concursului „Cel mai bun hairstylist din Romania” si al „Academiei de Coafura Cristi Pascu”, prin care descopera si lanseaza noi talente in industria frumusetii.

Afla de AICI cum se ingrijeste corect parul vopsit!

Text: Oana Baltoc