Cum arată Beckham la doi ani de la presupusul transplant de păr

Acum doi ani se zvonea că starul fotbalist, în vârstă de 45 de ani, și-a făcut implant de păr, însă reprezentanții săi au refuzat să comenteze acest lucru. Însuși Beckham a spus odată că nu este tentat să recurgă la o astfel de intervenție.

Cu siguranță nu este nimic în neregulă în a-ți face transplant de păr, dar nu cred că personal aș face-o. Dacă voi da semne de chelie, mă voi rade de tot”, a spus fotbalistul într-un interviu, în 2012.

Zilele trecute, David Beckham a fost văzut tuns “periuță” în timp ce ieșise la cumpărături, în Cotswolds, cu fiica sa Harper. Se pare că fotbalistul s-a ținut de cuvânt și nu a apelat la operație, ci a ales să se tundă când a început să chelească.Despre David Beckham

David Robert Joseph Beckham este un fost fotbalist profesionist englez, în prezent retras din activitate. Beckham apare în Topul 100 FIFA al celor mai mari fotbaliști în viață în viziunea marelui Pelé.

Cariera lui Beckham a început când a semnat un contract de jucător profesionist de fotbal cu Manchester United FC, prima lui apariție în prima echipă a clubului având loc în 1992, când avea 17 ani. În 2003 a părăsit clubul și s-a mutat la Real Madrid, fiind al treilea jucător englez care a încheiat un contract cu această echipă, după Laurie Cunningham și Steve McManaman.

În 2007, David s-a mutat la clubul Los Angeles Galaxy, iar din 2009 a devenit jucător și pentru AC Milan. Anul 2013 a fost ultimul an al său de transfer, acesta ajungând să semneze cu PSG, unde a stat până la sfârșitul lunii mai, urmând apoi să se retragă din cauza unei accidentări.

Text: Bettina Cristea

Photo: The Sun