Cadouri de sarbatori de la GETT’S

Cadouri de sarbatori de la GETT’S

Saloanele GETT’S ti-au pregatit in luna decembrie o multime de cadouri. Esti asteptata in oricare dintre cele 7 saloane din Bucuresti si Cluj pentru a te bucura de pachetele pregatite special pentru sarbatori.

Kituri pentru frumusetea ta

Kitul Corective contine serul facial Expression Lines Serum pentru tratarea liniilor de expresie si a ridurilor, crema pentru fata Instant Wrinkle Filler Cream si crema pentru conturul buzelor Instant Lip Contour Filler cu substante de umplere si ingrediente active de relaxare a muschilor.

Kitul Eternal contine serul ultraconcentrat cu nano-lipozomi din celule mama de origine vegetala ETERNAL INTENSIVE SERUM si crema ETERNAL CREAM cu nano-lipozomi din celule de origine vegetala.

Kitul Global Lift contine crema pentru fata si gat preparata pe baza tehnologiei antiimbatranire Lift contour cream, Lift Definition Eye Contour Cream o crema special conceputa pentru zona sensibila a ochilor si Anti-gravity serum preparat pentru a produce un efect de lifting general asupra pielii. Acestea si multe altele te asteapta in cadrul saloanelor GETT’S.

Text: Ruxandra Dumitrescu

decembrie 4th, 2015 by tonica

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate