CATENA sustine Mandinga la Eurovision 2012. Aseara, Mandinga a calificat ROMANIA in finala.

CATENA sustine Mandinga la Eurovision 2012. Aseara, Mandinga a calificat ROMANIA in finala.Trupa Mandinga, reprezentanta Romaniei in cel mai important concurs muzical international, a trecut cu succes de prima semifinala, desfasurata ieri seara la Baku Crystall Hall.


Desi, in cadrul evenimentului de la Baku, solista Elena s-a confruntat cu cateva probleme cu casca in timpul melodiei, acest lucru nu a afectat show-ul oferit de trupa. In final, spectacolul oferit de Mandinga a fost pe masura asteptarilor, iar trupa a trecut cu profesionalism peste aceasta problema tehnica si a fost rasplatita cu ropote de aplauze.

 

Catena, Farmacia Inimii, sponsor oficial Mandinga la Eurovision 2012, si, implicit, angajatii acesteia sustin trupa romaneasca Mandinga in continuare si va invita si pe voi, cei de acasa, si nu numai, sa faceti la fel. Haideti sa fim alaturi de artistii romani de valoare.

Eurovision va continua in perioada 22-26 mai, iar finala concursului va avea loc sambata, de la ora 22.00.

Le uram succes si le tinem pumnii in continuare celor de la Mandinga!

Text: Andreea Popescu

mai 23rd, 2012 by tonica

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate