Catena sustine Mandinga la Eurovision 2012. Astazi este semifinala!

_DSC2601principalaCatena, Farmacia Inimii, sponsor oficial Mandinga la Eurovision 2012 si, implicit, angajatii acesteia sustin trupa romaneasca Mandinga, una dintre favoritele la castigarea concursului.

 

Piesa „Zaleilah” a celor de la Mandinga este cotata cu sanse mari de a se clasa in Top 3, si chiar de a castiga semifinala. Se pare ca influentele latino ale piesei, dar si show-ul promis, au transformat melodia intr-una dintre cele mai apreciate participari de anul acesta. Formatia Mandinga va evolua cu numarul 6 in prima parte a semifinalei, care va incepe marti, 22 mai, orele 22:00. Doar 10 dintre cele 18 piese se vor califica in marea finala din data de 26 mai, care va avea loc in capitala Azerbaidjanului, Baku. Cea de-a doua semifinala va avea loc joi, 24 mai.

 

Implicata in campanii de sanatate si responsabilitate sociala la nivel national, Catena este alaturi de persoanele care se bucura de reusitele romanesti. Pentru a fi alaturi de artistii romani de valoare, haideti sa urmarim impreuna concursul Eurovision 2012 care se desfasoara in perioada 22-26 mai.

 

Le uram succes si le tinem pumnii celor de la Mandinga!

 

Text: Ruxandra Raica

 

Vezi galeria foto de la “Ne vedem la TVR”:

{besps}mandinga|width=500|height=400{/besps}