Ce purtăm la nunțile din această primăvară

Vremea caldă, florile înflorite, nu e de mirare că atât de multe cupluri decid să se căsătorească primăvara. Astfel de evenimente au fost amânate din 2020 până în 2021 și vor umple calendarul cu evenimente sociale, din nou. Fie că este vorba de o petrecere elegantă în grădină sau de una mai intimă cu „Black Tie” (cravată neagră), iată inspirația de ținute de care ai nevoie pentru fiecare ceremonie și recepție din această primăvară.

Când faci cumpărături, ține cont de diferitele nunți pentru a maximiza aspectul pe care îl veți obține din fiecare piesă vestimentară pe care o achiziționezi; bucură-te de lucruri precum pantofii, care vor trece cu ușurință testul timpului pentru nunții din sezonul viitor. Iată look-urile noastre preferate pentru a îți conferi titlul de cel mai bine îmbrăcat invitat:

Destinația… Visul

Este posibil să nu putem călători în acest moment, dar o fată poate visa. Fii creativă și folosește imaginația ca inspirație pentru imprimeuri, siluete și paleta de culori a aspectului tău. Alege tonuri îndrăznețe, tropicale, imprimeuri și accesorii eclectice.

Petrecere în grădină

Nu poți da greș cu culorile soft și cu imprimeurile romantice la ceremoniile care au loc în aer liber. Albastrul pastel se simte potrivit pentru petreceri în aer liber, înainte de vară. Optează pentru siluete romantice pentru un aspect inspirat de Secret Garden: mâneci bufante, talii înalte și detalii feminine.

Beach by Night

Nunțile vor fi aproape în totalitate în aer liber în această primăvară și probabil că vei fi invitată la petreceri formale și cu cravată neagră – pe plajă. Optează pentru o rochie lungă cu imprimeu grafic, precum această frumusețe brodată în mătase, și asortează-o cu accesorii elegante care se simt potrivite pentru seară, dar s-ar putea potrivi și unui aspect de zi.

Sunset Soirée

Încearcă acest look inspirat din anii ’70 pentru o atmosferă mai liberă. Imprimeurile colorate se simt potrivite pentru vremea caldă, dar catifeaua și alte materiale prețioase sunt potrivite pentru această perioadă.

À La Rose

Pentru romanticul modern, poartă nuanțe roz. Canalizează vibrațiile victoriene, cu o doză amplă de glam feminin. Completează cu texturi bogate, cum ar fi această rochie corset din brocart, cu accesorii de lux: metalice, din satin și piele de căprioară. Pentru tivurile midi, optează pentru o pereche sexy de pantofi cu bretele sau cu vârf ascuțit, care îți vor alungi picioarele – și vor atinge echilibrul de eleganță.

Disco

Probabil că nu vom dansa ca la discoteca sau club, dar asta nu înseamnă că aspectul tău nu ar trebui să se simtă festiv. Materialele metalice strălucitoare se simt sărbătorite pe tot parcursul anului.

Black Tie

Alege o rochie neagră cu detalii decupate, ornamente din cristal și mâneci supradimensionate. Aceasta este pentru invitatul la nuntă care dorește să fie în lumina reflectoarelor, bineînțeles al doilea după mireasă. Punctați look-ul cu detalii pline de farmec: accesoriile delicate vor păstra acest aspect elegant și modern, mai degrabă decât super-glam.

Cocktail

Conform Pantone și colecțiilor din primăvara 2021, culoarea momentului este un galben vibrant, asociat cu tonuri de gri neutru. Urmează exemplul, dar în felul tău. Galbenul moale devine puțin mai luxos atunci când este asociat cu nuanțe neutre perlate – au o calitate de vis, care evocă un capriciu boem, în timp ce se simte încă elegant și sofisticat.

The suit

Da, poți purta un smoching – dar, mai degrabă decât negru de bază, alege culori îndrăznețe. În lunile cu vreme caldă, îndrăznește.

Text: Iulia Mirică

Sursă foto: www.harpersbazaar.com

ianuarie 13th, 2021 by Mirica Iulia

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate