Celebritati din lumea modei internationale sustin Ziua Nasului Rosukmoss rednoseday v 1feb13 pr b 426x639Stiati ca exista Ziua Nasului Rosu? Ei bine, se sarbatoreste in fiecare an pe data de 13 martie, atunci cand clovnii arata participantilor importanta unui suras, zambetul fiind considerat un medicament bun la toate.

Anul acesta, Kate Moss, Alexa Chung si David Gandy isi arata sustinerea pentru aceasta zi implicandu-se in campania Stellei McCartney –  Comic Relief T-shirt collection. Este vorba despre o colectie de tricouri funny in care nasurile personajelor sunt mari, evidentiate si sunt foarte rosii. Pentru aceasta campanie a pozat supermodelul Helena Christensen iar pozele au fost realizate de catre Mary McCartney.

Celebritatile s-au inghesuit si au cumparat haioasele tricouri care sunt fantastice si care fac pe toata lumea sa rada. Dar nu numai personalitatile din lumea modei vor lua parte la evenimentul care va gazdui si o strangere de fonduri din Marea Britanie, ci si nume importante din lumea sportului, dar si actori, precum Liv Tyler, Eddie Redmayne etc.

Text: Ruxandra Raica