Esti Tonica? Esti o femeie activa? Visezi sa ai propria afacere? Noi iti punem la dispozitie instrumentul perfect care te va ajuta sa devii un antreprenor de succes.

Te invitam la concurs in perioada 1 – 29 martie 2019! Poti castiga unul dintre cele 10 volume coordonate de Andreea Paul, despre „Forta economica a femeilor”!

Povestile celor mai de succes femei antreprenor din Romania ne arata ca totul este posibil. Fiecare poveste este spusa cu pasiune si pastreaza ceva din duiosia cu care orice femeie vorbeste despre propriii copii – iar combinatia dintre cele doua te face sa iti dorești sa ajungi sa si cunosti femeile care isi impartasesc istoria lor ca antreprenoare – in fond, istoria vieții lor.

Cine sunt reprezentantele antreprenoriatului feminin? Cum au reusit intr-o competitie feroce a mediului de afaceri? 56 de afaceriste din numeroase domenii de activitate povestesc cum au pus bazele firmei, vorbesc despre esecurile si piedicile cu care s-au confruntat si ofera recomandari deosebit de utile pentru femeile care doresc sa porneasca o afacere.

Iata ce trebuie sa faci pentru a participa la concurs:

1

Da like paginii de Facebook Tonica.

2

Aboneaza-te la newsletter-ul Tonica completand formularul de mai jos cu adresa ta de e-mail si raspunsul la urmatoarea intrebare:

Ce tip de afacere crezi ca ti se potriveste cel mai bine?

 
 
catena
Politica de confidentialitate