Congres Mihaela Leventer

Congres Mihaela LeventerRomanii platesc de 10 ori mai putin decat vesticii pentru tratamentul modern al cancerului de piele

 

Pacientii romani apeleaza tot mai des la chirurgul dermatolog pentru scoaterea alunitelor cu risc, dar si pentru indepartarea carcinoamelor si melanoamelor, in conditiile in care incidenta cancerului de piele este intr-o crestere continua alarmanta, potrivit specialistilor in dermato-chirurgie.  In Romania exista, in cadrul clinicii Dermastyle, singurul centru din Europa de Est de diagnostic si tratament al cancerului de piele specializat in chirurgie micrografica Mohs, tehnica considerata „standard de aur” in tratamentul carcinoamelor. Metoda Mohs, care are  o rata de vindecare a carcinoamelor de piele de 99%, consta in indepartarea succesiva a tuturor straturilor cutanate afectate de cancer.

 

Foto: Dr. Mihaela Leventer, Presedinte al Societatii Romane de Medicina Estetica si Dermatologie Cosmetica si Chirurgicala, fondator Dermastyle.

 

noiembrie 3rd, 2010 by tonica

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate