Culoarea parului, intre asteptari si rezultate

shutterstock 94376245     Daca Gucci, Nina Ricci si Helmut Lang propun blondul platinat, Burberry Prorsum, Cacharel si Emporio Armani aleg naturaletea. Si daca marile case de moda spun ca blondul platinat, roscatul, brunetul sau ombre hair sunt in tendinte, atunci asa este.

Esti femeie si este normal sa iti doresti sa fii in pas cu moda. Pentru un rezultat pe masura asteptarilor atunci cand decizi sa te vopsesti in tendinte, ia in considerare sfaturile noastre.

 

Colorarea parului la coafor

Daca ai o fotografie cu cineva al carui par are culoarea pe care ti-o doresti si tu, vino cu ea la coafor si arata-o hairstilistului tau. Acest lucru este extrem de important in obtinerea rezultatului dorit. “Rosul” tau ar putea fi “cupru” in vocabularul hairstilistului. Culoarea obtinuta este o investitie si rezultatul reprezinta polita de asigurare. Asa ca gandeste-te bine inainte de a-ti schimba astfel lookul, pentru ca nu este deloc indicat ca astazi sa te vopsesti intr-o culoare si maine sa o schimbi, din cauza ca primul rezultat nu a fost pe masura asteptarilor tale. Totul tine de tine. Daca tu crezi ca un rosu aprins te avantajeaza, desi sprancenele tale sunt deschise la culoare, atunci este cazul sa accepti si o a doua parere. Tine minte ca hairstilistul are ochiul format, iar parerea unui specialist poate face minuni.

 

“Daca tu nu arati bine, atunci noi (hairstilistii) nu aratam bine”- Vidal Sassoon

In aceasta propozitie sta un adevar maret. Daca tu nu pleci multumita de la salon, imaginea salonului poate avea de suferit. Saloanele de coafura care se respecta tin foarte mult ca toate clientele sa plece multumite. Daca hairstilistul iti spune ca ar opta pentru un blond caramel in favoarea unui blond platinat, asculta-l. Si el vrea la fel de mult ca tine sa pleci fericita si multumita din salon.

 

Adevarul, inainte de toate

Nu stiu daca ai auzit pana acum, dar exista anumite medicamente care iti pot influenta vizita la coafor in mod nu tocmai pozitiv. Unele dintre medicamentele pe care ti le administrezi pot face ca nuanta pe care o doresti sa devina mai stearsa decat ti-ai fi dorit. Atrage-i atentia hairstilistului tau cu privire la medicamentele pe care le iei si el va sti daca nuanta aleasa va prinde sau nu. Acesta este inca un motiv pentru care ar trebui sa fii deschisa si sincera cu stilistul tau in timpul etapei de consultatie.

 

Text: Andreea Popescu