Cum sa agati o persoana singura

Imagineaza-ti o lume in care toti oamenii singuri ar avea tatuat in frunte un “S”, iar toti cei care au pereche un “N” de la nedisponibili. Totul ar fi mult mai usor, mai ales pentru barbatii care cauta infometati o fata la fel de nerabdatoare. Dar cum nu este asa, iata cateva trucuri pentru a stii daca o femeie cauta un partener.

Orice barbat ar trebui sa se bazeze pe propriile tehnici de cucerire, de seductie, pe fizicul sau sau pe gesturi. Nici o femeie nu va veni singura sa spuna ca este disponibila si nici nu te poti baza pe ce spune ea sau prietenele ei. Orice femeie prefera sa fie sedusa, vrea sa simta ca i se acorda atentie. Cel mai important este sa cunosti semnele.Disponibila sau nu

Iata patru indicii care nu dau gres niciodata:
• Nu inceteaza sa te soarba din priviri. Exista o diferenta intre  femeia singura si cea care are prieten dar ii place sa cocheteze. Cea singura cerceteaza locul cu privirea, cauta potentiali cuceritori. Cealalta nu se deranjeaza sa cunoasca pe altcineva, nu verifica toate oportunitatile.
• Se uita in ochii tai si iti zambeste. Contactul vizual este unul dintre primele semne  pentru a arata un anumit interes pentru o persoana. Daca se uita la tine in special, dintre toti cei prezenti, merita sa incerci.
• Ea vorbeste cu toti barbatii prezenti. Daca o vezi ca vorbeste cu multi barbati inseamna ca este deschisa comunicarii. Atunci este sansa ta de a te apropia de ea si de a-i afla gusturile.
• Se uita cu tristete la alte cupluri. Daca o observi ca tanjeste dupa alte perechi, poate ca este melancolica, amintindu-si acele zile cand avea un iubit. Acum intri tu in scena.

Semne ale trupului

Cinci semne cu care o femeie te imbie:
• Corpul ei spune tot. Daca esti familiarizat cu agatatul, atunci stii sigur ca limbajul corpului spune mult despre o persoana. Daca are vreun iubit, sigur nu isi va ondula suvitele pe degete si nici nu va atinge intamplator alti barbati. Daca ai curaj, apropie-te suficient de ea si incearca sa descifrezi ce iti transmite corpul ei. Brate incrucisate la spate: “Vino aici sau dispari”. Daca iti atinge bratul sau piciorul “intamplator” inseamna ca vrea sa lege o discutie cu tine spunandu-ti parca: “Vreau sa ma atingi”.
• Daca incepi sa discuti cu vreo colega de serviciu si iti tot povesteste ca are un caine pe care il cheama Max, ca face gimnastica in fiecare zi, ca merge la cursuri de arta, sunt toate sansele ca ea sa nu aiba prieten. Are prea mult timp la dispozitie si face multe lucruri pentru a fi mereu ocupata. ~n plus, este foarte prietenoasa cand vorbeste cu tine. E a ta.
• Femeile nedisponibile ies si se distreaza cu prietenele lor, dar din cand in cand mai fac loc in viata lor si pentru o mica aventura. Daca vezi aceeasi femeie de mai multe ori intr-un bar alaturi de prietenele ei, este posibil ca ea sa-si doreasca o scapare de o noapte.
• Daca frecventati aceleasi localuri iar ea danseaza de fiecare data cu altcineva dar stii ca vine mereu cu un grup de prietene, este foarte posibil ca ea sa se distreze in stilul ei deoarece relatia cu prietenul este foarte deschisa.
• Nu le-o lua in nume de rau, dar fetele nedisponibile sunt mai putin prietenoase cu alti barbati si sunt mai distante cand barbatii se apropie prea mult de ele. Daca esti intr-un bar sau la o sala de gimnastica si observi o fata dulce, dragastoasa, prietenoasa cu majoritatea barbatilor peste care da, este posibil sa fie libera. Comportamentul ei este un indicator bun pentru statutul sau.

Retineti!

Nu trebuie sa urmezi cu strictete aceasta lista pentru a-ti da seama daca o fata este disponibila sau nu. Poti oricand sa-i ceri numarul de telefon. Pe riscul tau. Iti va spune singura daca are prieten sau nu. Tu trebuie sa stii daca merita incercarea. Daca ea are un iubit/prieten intreab-o cum de acesta are curajul sa o lase singura cu atatia barbati care roiesc in jurul ei. Vei stii daca intr-adevar are o relatie observandu-i reactia la acest comentariu.

Text: Ana Macovei