Dans pentru imunitate!

white_immunity_party_danssa_studio-3Dansul este unul dintre cele mai frumoase modalitati prin care iti poti imbunatati starea de spirit. Nu are limite si nici varsta, iar participantii la evenimentul White Immunity Party s-au putut bucura de miscarile de dans, dar si de sfaturi pentru o dieta sanatoasa si au avut ocazia sa deguste doua retete de smoothie realizate de Cosmina Grigore, health coach si fondator al Asociatiei Imunis.


Dans si imunitate puternica

„Am observat ca, de fiecare data cand dansez, se genereaza in corpul meu o stare de bine, o stare de «da, se poate» si mai ales o emotie care striga de fericire «viata e frumoasa». Tocmai de aceea am primit cu bucurie propunerea celor de la Danssa de a vorbi despre principiile unei vieti mai sanatoase, abordand un regim alimentar si un stil de viata echilibrate. Eu am facut sucuri si smoothie-uri pentru intarirea imunitatii participantilor si am tinut un workshop despre strategiile de care trebuie sa tinem cont atunci cand preparam aceste bauturi”, a declarat Cosmina Grigore, health coach si fondator al Asociatiei Imunis.

„Sunt de parere ca, oricat de incarcata ne-ar fi agenda, pentru sanatatea noastra fizica si psihica trebuie sa identificam acele activitati care sa faca din miscare o placere, iar apoi sa le alocam timpul necesar. Unul dintre motivele pentru care iubesc dansul este faptul ca incurajeaza viata activa! Ma bucur foarte mult de raspunsul pozitiv din partea Cosminei care a acceptat invitatia noastra pentru a organiza acest eveniment axat pe un stil de viata sanatos pentru ca o alimentatie corecta si miscarea prin dans si nu numai sunt ingredientele unei vieti sanatoase”, spune Mirel Roman, fondator Danssa Studio.

Text: Ruxandra Dumitrescu