Descopera cremele antirid cu activ vegetal din Planta Vietii

yves-rocher-antiridYves Rocher a lansat o noua gama de produse antirid cu tehnologia N.A.T. (tehnologia de asimilare naturala) care permite activilor vegetali sa patrunda pana in profunzimea pielii si sa fie asimilati in mod natural, transferandu-si astfel toate proprietatile catre celule.

Serumurile si cremele din gama Serum Vegetal contin extract de Ficoida Glaciala (denumita si Planta Vietii), o planta rezistenta din zonele desertice ale Africii de Sud, cu o structura deosebita. Planta Vietii proaspat culeasa este tratata imediat, dupa care urmeaza o procedura de maruntire si apoi de crio-extractie (care este in totalitate naturala, nu se adauga solventi). Cremele au o textura lejera, ofera confort, iar rezultatele se observa de la prima aplicare si se pastreaza in timp.

Exista 3 versiuni ale gamei Serum Vegetal, care raspund tuturor nevoilor femeilor: antirid si luminozitate cu extract de Oryza, care recreeaza respiratia celulara, antirid si fermitate cu Guma de Salcam care relanseaza productia de colagen si acid hialuronic,  antirid si efect de lifting cu extract de Catina, care relanseaza sinteza elastinei.

Text: Bianca Badescu