Descopera noul magazin online LOVE LOVE by Bien Savvy

I Am Too SexyLOVE LOVE este noua linie fashion lansata de BIEN SAVVY, brand ce are deja o traditie de succes pe piata de moda din Romania. BIEN SAVVY lanseaza noua linie vestimentara LOVE LOVE ca pe o alternativa accesibila si seducatoare la moda high street.

               LOVE LOVE actualizeaza des colectia de piese vestimentare pentru a fi in acord perfect cu activitatile din agenda ta, astfel ca tu sa faci fata evenimentelor surprinzatoare ce pot interveni de-a lungul zilei.

               De-a lungul timpului, BIEN SAVVY a observat ca femeile adora sa poarte rochiile Bien Savvy la evenimente speciale, in momentele cheie ale vietii lor, dar acum isi doresc si tinute care sa fie aproape de simtirile lor in fiecare moment al zilei. Preferintele femeii moderne sunt rafinate si, pe timp de zi, apreciaza piese vestimentare feminine si comode, care reprezinta intocmai stilul ei si ii completeaza personalitatea. Pentru asta  BIEN SAVVY a creat LOVE LOVE.

               Hainele sunt primele care vorbesc despre stilul tau, despre atitudinea si dispozitia ta. LOVE LOVE este noua adresa pe care o vei bifa cu siguranta in “Wishlist”! 

{besps}2013/Februarie/slide|width=450|height=675{/besps}

Text: Andreea Popescu