Doctor Deco – Atelierul de Cadouri

Doctor Deco – Atelierul de CadouriPe data de 3 decembrie, gift shopul Doctor Deco situat pe Strada Blanari, Nr. 12, a organizat un workshop de impachetat cadouri. Cristina Darie-Chirila, designer de interior si initiatoarea proiectului Doctor Deco, ne-a aratat si ne-a ajutat sa impachetam cadourile pentru cei dragi cu ocazia sarbatorilor. Doctor Deco vine in ajutorul celor nehotarati cu proiectul Atelierul de Cadouri: cadouri personalizate in functie de ocazie, tematica si buget, dar si in ajutorul celor care nu au timp sa strabata orasul, cu magazinul online doctordeco.ro.

Specialisti in decoratiuni interioare, membrii echipei Doctor Deco ofera o gama larga de produse de calitate, atent alese si care se potrivesc stilului personal. Decoratiuni, cadouri inspirate pentru cei dragi sau cele mai chic accesorii textile – pe toate le gasesti la Doctor Deco! Va avertizam, alegerea unui singur cadou va fi grea!

Text: Ruxandra Raica

decembrie 6th, 2013 by tonica

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate