Eleganta si feminitate cu gentile Carpisa

carpisa geanta cu dantelaNoua colectie de vara 2013 semnata Carpisa se bazeaza pe conceptele de feminitate si eleganta, senzualitate si romantism. ADN-ul unic al colectiei reprezinta o impletire delicata a acestor concepte, la care se adauga mult bun gust, specific stilului romantic italian. Elementele-vedeta ale colectiei au fost panglicile, dantela si pielea brodata. Fie ca vrei sa surprinzi prin eleganta sau ca vrei sa fii in pas cu trendurile si moda actuala, designerii Carpisa au solutia.

Pentru un concept pur feminin, Carpisa recomanda panglicile aplicate pe geanta! Gentile de plaja din paie cu panglici si esarfe colorate sunt perfecte in acest sezon iar paleta de culori este in ton cu atmosfera calda de afara.

Pentru un plus de senzualitate, Carpisa aduce in centrul atentiei dantela. Pentru acest sezon, designerii Carpisa va ofera genti cu linii si imbinari de material captivante: dantela imprimata pe Jacquard, dantela sub forma de imprimeuri pe panza, ornamente cu dantela pe o baza creata din paie sau mai multe straturi de dantela suprapuse. Aceste genti din dantela  aduc un plus de senzualitate oricarei femei.

Eleganta la superlativ poate fi oferita doar de gentile din piele brodata, realizate din materiale care contin broderii sau valuri. Gentile realizate din materiale brodate sunt extrem de sofisticate si de rafinate, asigurand oricarei tinute o nota de eleganta si lux.

“Easy chic” este sintagma care denumeste intreaga creatie, iar raportul calitate-pret este irezistibil, si cu siguranta modelele acestui sezon vor satisface toate gusturile. Magazinele Carpisa se afla in Afi Palace Cotroceni si Baneasa Shopping City Bucuresti iar produsele din colectia vara 2013 Carpisa le poti gasi si online pe www.shoes.ro.

Text: Andreea Popescu