Elena Gheorghe isi mentine silueta cu “Pasi marunti”

Elena_Gheorghe_2006Fusta alba cu volane, bluze inflorate, margele lungi cu bile mari… Vocea ta, intr-un cuvant, Elena.  A mostenit intelepciunea de la tatal ei, preot. Caldura de la mama, interpreta de muzica populara. De la amandoi, o voce dulce si armonioasa cu care ne incanta pe ritmuri latino-americane. 
 

A slabit 5 kilograme

Noul ei album proatra numele primului sau single Vocea ta si contine zece piese dintre care doua remixuri la piesele Vocea ta si Soarele meu. “Este un album complex in care am investit multa dragoste si creativitate si in care ma regasesc.”, spune Elena, care a reusit ca pentru noua sa imagine sa slabeasca cinci kilograme.

Cum? “In afara de faptul ca  am grija ce mananc, ca merg la sala minim de doua ori pe saptamana, dansul pentru mine e o binecuvantare, e o arta care te ajuta sa te regasesti si care da o elacticitate fantastica corpului.”

Elena slabeste cu “Pasi marunti”
Si pentru ca ritmurile latino-americane fara dans sunt ca nunta fara lautari, Elena a si-a deschis propria scoala de dans careia i-a pus numele, sugestiv, Pasitos, Pasi marunti, in limba spaniola. Aici poti invata cu instructori profesionisti de dans, salsa, merengue, cumbia, cha-cha sau rueda de Casino, dansuri de grup. Pe Elena o poti gasi la scoala aproape zilnic. Exerseaza si isi mentine silueta in acelasi timp. Ea marturiseste ca dansul energizeaza, ajuta la o slabire uniforma si subtiaza fesele. In plus, “ este o oaza de liniste, de energie care imi da chef de viata si care ma ajuta sa trec peste momentele dificile  ale vietii…..imi da gratie si ma ajuta sa fiu feminina…”.

Se canta, se danseaza, nimeni nu sta jos

Asemenea muzicii ei, sunt si concertele. “Peste tot pe unde cant, am doua superbe dansatoare care invata publicul sa se miste pe muzica mea. Concertul este unul interactiv, se canta, se danseaza si nimeni nu sta jos.” Si atunci, nu ne mai miram, stimate doamne, de ce Elena ne incanta de fiecare data, cu o silueta gratioasa si plina de energie.

 

Text: Ana Nicolescu