Elton John, concert intrerupt din cauza furtunii

233Se pare ca problemele se tin lant in viata starului pop Elton John. Dupa ce, in urma cu putin timp, a fost internat in spital din cauza unei infectii respiratorii, motiv pentru care si-a anulat toate concertele. Acum, Sir Elton s-a vazut nevoit sa termine concertul ceva mai devreme decat ar fi trebuit.

Astfel, concertul dat la arena Blackpool Tower Headland a fost intrerupt din cauza conditiilor meteo nefavorabile. Concertul a fost primul dintr-o serie de evenimente de vara, iar dupa aproape doua ore, cantaretul a declarat public ca este nevoit sa intrerupa concertul din cauza furtunii.

Potrivit The Guardian, John a spus celor aproape 11.000 de fani ce au fost prezenti ca vremea nu tine cu ei, si ca show-ul trebuie oprit pentru a nu fi nimeni ranit: “Mi s-a spus ca este o vreme foarte rea, iar politia sustine ca trebuie sa plec chiar acum intr-o maniera ordonata. Imi pare rau, dar nu vreau ca cineva sa fie ranit. Promit ca ma voi revansa fata de voi”.

Pana ca furtuna sa isi faca simtita prezenta, Sir Elton John a interpretat printre multele cantece si “Candle in the Wind”, “Rocket Man” and “Sacrifice” si a facut glume pe seama vremii de afara.

 

Text: Andreea Popescu