Fabulous Baskets lanseaza cosurile cadou pentru 1 martie si 8 martie

Fabulous Baskets lanseaza cosurile cadou pentru 1 martie si 8 martie  Pentru toti cei care sunt in cautarea cadoului perfect de 1 martie si 8 martie, Fabulous Baskets a lansat colectia de cosuri cadou cu flori. In luna martie, atat pe site-ul  Fabulous Baskets  cat si in magazinele Fairy Flowers, gasiti cadoul potrivit pentru persoanele dragi. Fiecare cos din rachita Fabulous Baskets este impletit cu multa indemanare si pasiune de mesteri romani, folosind metode traditionale.

Cosurile sunt disponibile in culoarea lor naturala sau intr-o gama variata de culori vii, potrivite pentru orice fel de ocazie.

Floraria Fairy Flowers imbina eleganta albului si magia culorilor pentru a oferi  aranjamentele potrivite, special realizate pentru cosurile Fabulous Baskets.

Comenzile se fac atat online, cat si telefonic. Cosurile cadou Fabulous Baskets se gasesc in luna martie pe site-ul www.fabulousbaskets.ro si in magazinele Fairy Flowers din Auchan Titan si Auchan City Crangasi.

Text: Andreea Popescu

ianuarie 9th, 2013 by tonica

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate