Genera Mousse modellante – spuma ce m-a facut sa imi iubesc buclele!

Genera-Mousse-modellanteAm parul ondulat. Dar daca imi intrebati prietenii, nu stiu cati dintre ei stiu asta! De ani de zile, placa de intins imi este indispensabila, iar cositele lungi si drepte sunt un statement personal. De ce nu imi las podoaba capilara asa cum mi-a daruit-o mama natura? Pentru ca, pur si simplu, nu stiu cum sa ma aranjez!

Stiti si voi vesnica problema a femeii: mereu nemultumita! Are parul cret, il vrea drept, il are matasos si fara volum, viseaza la bucle obraznice si ample. Oricum ar fi, tot nu e bine! Parca il aud si acum pe tata: „De ce nu iti lasi tu parul buclat? E foarte frumos!”. Ce nu stie el este ca onduleurile mele nu sunt perfect definite,

iar dupa cateva ore coafura mea arata haotic daca nu il indrept. Pana cand…

De la Genera Beauty, cu drag…

Pana cand am acceptat provocarea lunii aprilie: sa testez pentru voi o spuma de par fortifianta, ideala pentru orice tip de par. inainte sa o incerc, mi-am zis asa: daca da  rezultate, daca imi contureaza buclele si le da un aspect natural, daca nu imi imbacseste parul si daca miroase bine, promit sa renunt la placa macar pentru o vreme! Spuma Dolce Natura vine intr-un recipient verde crud, de 220 ml. Este un produs de styling made in Italy, si cu asta cred ca am spus tot!

 

 

Genera-Mousse-modellante-2Proba practica

Imediat dupa baie, mi-am sters parul cu prosopul si cat era inca umed am aplicat o cantitate generoasa de spuma, de la varfuri spre baza. Primul lucru pe care l-am apreciat a fost aroma: spuma de la Genera contine o formula speciala, imbunatatita cu extracte de fructe. Delicios! Apoi, cu ajutorul unui foehn cu difuzor, mi-am aranjat parul. Rezultatul? Senzational! Onduleuri ample, perfect definite, aspect flexibil, natural, deloc batos. Ma pupa tata cand o sa ma vada cu bucle!

 

Text: Diana Sorescu