Gimnastica faciala contra riduri

Gimnastica faciala contra riduriGimnastica faciala se anunta a fi metoda numarul 1 in combaterea ridurilor in 2008. Specialistii francezi ne indeamna sa renuntam la chirurgia estetica si la cremele „miracol”, apeland la o metoda revolutionara de a combate ridurile, „yoga faciala”. Aceasta metoda se bazeaza pe stimularea grupelor faciale de muschi, proces care duce la reinvigorarea tenului. Chipul este cartea noastra de vizita atat in ceea ce priveste starea psihica, dar si personaliatea. Astfel, acest nou tip de yoga, compus din 15 miscari, permite mobilizarea diferitilor muschi ai fetei. Rezultatul este evident in ceea ce priveste diminuarea ridurilor, tonifierea fetei, dezvoltarea volumului muscular. Yoga faciala este recomandata de specialistii francezi la orice varsta, intrucat are ca scop unic tonifierea fetei.
Gimnastica faciala se anunta a fi metoda numarul 1 in combaterea ridurilor in 2008. Specialistii francezi ne indeamna sa renuntam la chirurgia estetica si la cremele „miracol”, apeland la o metoda revolutionara de a combate ridurile, „yoga faciala”. Aceasta metoda se bazeaza pe stimularea grupelor faciale de muschi, proces care duce la reinvigorarea tenului. Chipul este cartea noastra de vizita atat in ceea ce priveste starea psihica, dar si personaliatea. Astfel, acest nou tip de yoga, compus din 15 miscari, permite mobilizarea diferitilor muschi ai fetei. Rezultatul este evident in ceea ce priveste diminuarea ridurilor, tonifierea fetei, dezvoltarea volumului muscular. Yoga faciala este recomandata de specialistii francezi la orice varsta, intrucat are ca scop unic tonifierea fetei.

august 28th, 2008 by tonica

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate