GOOGLE il sarbatoreste pe Sergiu Celibidache, printr-un logo special

GOOGLE il sarbatoreste pe Sergiu Celibidache, printr-un logo specialGoogle sarbatoreste, astazi 28 iunie 2012, implinirea a 100 de ani de la nasterea celui mai renumit dirijor si compozitor roman al lumii, Google : Sergiu Celibidache.

Pagina in limba romana a motorului de cautare Google si-a modificat logo-ul. Astazi, google.ro a adus laolalta instrumente muzicale reprezentative unei orchestre simfonice, pentru a onora memoria lui Sergiu Celibidache.

Google isi modifica frecvent logoul pentru a marca evenimente importante ale istoriei universale sau pentru a celebra personalitati importante ale lumii.

Actiunea face parte din Festivalul Sergiu Celibidache 100, care este organizat sub Inaltul Patronaj al Presedintelui Romaniei in parteneriat cu Primaria Municipiului Bucuresti.

BILETE LA CONCERTELE DIN PERIOADA 30 IUNIE – 7 IULIE POT FI ACHIZITIONATE PRIN RETEAUA EVENTIM (Germanos, Orange, Vodafone, Domo, Librariile Humanitas, Carturesti) SI ONLINE PE WWW.EVENTIM.RO

 

Text: Andreea Popescu

iunie 29th, 2012 by tonica

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate