Idei simple de machiaj pentru Halloween

Halloween-ul este singura perioadă din an în care poți realiza un machiaj nebunesc, sălbatic, niciodată visat până acum, fără ca cineva să poată critica. La urma urmei, Lindsay Lohan din Mean Girls a spus cel mai bine: “În lumea reală, Halloween-ul este momentul în care copiii se costumează și cer bomboane. Dar în lumea fetelor, Halloween-ul este singura perioadă a anului în care o fată se poate îmbrăca mai indicent, și nicio alta nu poate spune nimic despre asta. ” În acest caz, „a te îmbrăca indecent” înseamnă să exagerezi cu glitter-ul și sângele fals, pentru că poți.

O căutare rapidă pe YouTube dezvăluie milioane de tutoriale dintre care majoritatea necesită mâinile calificate, ferme, fie ale unui chirurg, fie ale unui makeup artist profesionist, fie, știi, ale lui Picasso. Deci, în loc să vizionezi o duzină de videoclipuri, să te dezamăgești complet și să alegi să fii o „pisică sexy” pentru al patrulea an consecutiv, încearcă una dintre aceste idei de machiaj de Halloween nebunești, cu adevărat drăguțe, pentru care nu e nevoie să pierzi cinci ore pentru realizarea lui.


Look-ul angelic

Păpușa Bratz

https://youtu.be/d_WnaVkMIFg

Look-ul „înapoi în timp”

Glam Joker Look

Zeiță din Grecia Antică

Violet Beauregarde

https://youtu.be/aQxaWWsgq5I

Beauty advisorii Catena recomandă apa micelară de la Naturalis pentru a îndepărta și cele mai rezistente machiaje. 

Apa micelară cu apă de trandafiri și extract de portocal  este apă purificată suplimentată cu particule sferice microscopice numite micele. Micellele formează structuri care imită membrană celulară a pielii. Ca un magnet, micellele captează și elimină murdăria, uleiul și machiajul fără frecare, lăsând pielea perfect curată și revigorată fără a o usca. Datorită compoziției apei micelare nu este nevoie de curățare cu lapte de curățare.  Curăță tenul cu un pas, eliminând chiar machiajul rezistent la apă și poate fi folosit și pentru demachierea ochilor.

Text: Iulia Mirică

Sursă foto: marieclarie.com