Inspiratie masculina, adaptare feminina

shutterstock_19094857Doamnelor, domnisoarelor, indrazniti sa fiti feminine! Total fals sa fii reticenta in ceea ce priveste tunsorile scurte, ele evidentiaza chipul frumos si trasaturile acestuia. Increderea de sine este cea mai importanta, simte-te frumoasa si atragatoare cu o podoaba capilara scurta.

Parul scurt este in tendinte, iar coafurile pe care le poti face sunt numeroase, depinde de tine si de perspectiva ta!

Consideri ca doar un par lung si stralucitor te face atragatoare si poate exprima senzualitatea feminina? Fals! Evident, accentul cade pe fizionomie!

Fata ovala:

Unei fete ovale ii este usor sa se acomodeze cu aproape orice fel de coafura pentru par scurt. Frizura tip bob nu se va demoda niciodata si intotdeauna scoate in evidenta trasaturile unei fete rotunde gingase. Aceasta frizura cu breton este una relativ simpla, usor de intretinut, dar cocheta!

Forma rotunda:

Are cam aceleasi optiuni cu forma ovala. Si o tunsoare retro iti poate evidentia trasaturile fetei. O tunsoare scurta, in scari, poate cu un aspect usor dezordonat, cu siguranta  atrage priviri!

Forma patrata:

Crezi ca iti da bataie de cap si nimic nu te ajuta sa ascunzi aceasta forma? Gresit!

De ajutor iti poate fi, de exemplu, o tunsoare tip bob gradual scurt in spate si mai lung in  fata. Tunsoarea in trepte mereu ofera volum parului iar suvitele mai lungi din fata te vor ajuta sa dai impresia unei forme alungite! Exista si forma fetei cu aspectul unei inimi, atunci cand barbia este mai ascutita. O tunsoare scurta cu un breton lung si pe o parte, iar restul parului sa ajunga pana la barbie, este ideea perfecta pentru feminitate.

Bretonul este un accesoriu bine plasat, bine venit pentru o schimbare atunci cand forma fetei iti permite. Fie egal, asimetric sau in parti, fiecareia dintre noi i se va potrivi de minune. Nu uita doar sa ii acorzi atentie!  Coafurile scurte inspirate din stilul masculin ajuta sexul frumos sa se dezvolte sub o aripa misterioasa.

Trebuie sa ne caracterizeze indrazneala si curajul. Nu trebuie sa existe teama pentru schimbare, mai ales cand fizionomia ne avantajeaza si ne ofera confort.

 

Text: Maria Camelia Diaconu