Iubirile noastre… pantofii!shutterstock_40746667Pantofii reprezinta intotdeauna un accesoriu greu de egalat, incaltamintea fiind punctul culminant al tinutei. Stim cu toate eforturile pe care le facem uneori doar pentru a arata bine si a ne simti bine!

Moda acestora indiferent de forma lor, fie cu toc inalt, subtire, cu talpa sau platforma, le face pe femei sa detina controlul, sa se simta in centrul atentiei si lumea sa fie la picioarele lor.

Inca de la inceputurile lor, pantofii au avut forme diferite si au fost creati pentru orice tip de femeie. Stiati ca primii pantofi cu toc au aparut in Egiptul Antic si erau purtati atat de femei, cat si de barbati ?! Pentru femei, pantofii reprezinta un avantaj, un mod de a iesi in fata si de “a pacali” inaltimea fiecareia dintre noi. Incaltamintea mai extravaganta si nonconformista este purtata de femeile cu o personalitate puternica. Creatiile marilor designeri, atat de la noi, cat si de peste hotare, ne-au pus la incercare si ne-au dat frau liber imaginatiei.

Pentru unele dintre reprezentantele sexului frumos, ultimele creatii pot parea ciudatenii, dar in acelasi timp pot fi o adevarata provocare, scopul designerilor fiind acela de a face fiecare femeie sa se simta unica. Pot parea pantofi obisnuiti la prima vedere, de exemplu pantofii cu toc, tip Peep-toe, usor decupati in fata, impodobiti cu diferite accesorii, tinte, pietricele sau floricele. Indiferent de culoarea lor, acesti pantofi fac senzatie!

Multe dintre noi nu pot rezista tentatiei de a achizitiona o noua pereche atunci cand o vad, indiferent de numarul perechilor de pantofi pe care le au acasa.

Incaltamintea cu talpa ortopedica, sau Wedges, asa cum este cunoscuta in lumea modei, a reprezentat o alternativa mult mai comoda a pantofilor cu toc si nu trebuie sa iti lipseasca din garderoba. Pot fi adaptati la orice tinuta, jeans, pantaloni scurti, rochii, fustite, elegant sau casual, atunci cand mergi in club, la serviciu sau faci plimbari.

Persoanele care stau mult pe tocuri, atat la serviciu, cat si in restul zilei, pot alege pantofi de tip Pumps. Tocul acestora este mai mic, mai gros si sunt suficient de comozi pentru o zi lunga si aglomerata!

 

 

Text: Maria Camelia Diaconu