Kandia surprinde placerea intensa a ciocolatei

Poza_KandiaIti amintesti senzatia primului sarut? Dar emotiile care se transforma in batai puternice ale inimii? Noua ciocolata Kandia te aduce mai aproape de toate aceste momente intense, cu fiecare tableta.

Kandia si-a schimbat identitatea, prezentand o noua reteta, o noua forma si un nou ambalaj, iar toate acestea comunica placerea intensa a ciocolatei. Schimbarea principala pe care Kandia o aduce acum consumatorilor este noua reteta. Abundenta celui mai important ingredient – masa de cacao, textura fina si complexitatea aromelor intregesc gustul inexplicabil al placerii. Procentul de cacao care a diferentiat mereu Kandia de celelalte tablete de ciocolata are un continut mai ridicat in noua reteta, ceea ce ofera un gust intens de ciocolata. Reteta ciocolatei s-a modificat din punct de vedere al proportiilor si tipurilor de ingrediente.

Astfel, tabletele au un nou tip de cacao, una dintre cele mai bune din lume, care ofera un buchet bogat de arome. Noile sortimente Kandia imbina fructe uscate, creme usoare si gemuri de fructe, alaturi de gustul intens de ciocolata cu lapte sau amaruie. Inovatia apare odata cu noile combinatii de ingrediente – zmeura cu bezea, merisoare si biscuiti amaretti – unice pe piata ciocolatei, si cu noile creme dublu strat – iaurt si visine si iaurt si zmeura.

Noua gama Kandia cuprinde: Kandia cu iaurt si visine, Kandia cu iaurt si zmeura, Kandia cu merisoare si biscuiti amaretti, Kandia cu zmeura si bezea, Kandia cu alune, Kandia cu lapte, Kandia cu biscuiti si crema de frisca, Kandia cu 75% cacao, Kandia cu 55% cacao, Kandia cu trufe, Kandia cu cafea, Kandia 45% cacao.

 

Text: Andreea Popescu