Machiajul de seara pentru ochii verzi

Machiajul de seara pentru ochii verzi 1_resultOchii verzi sunt misteriosi, fascinanti si seducatori si, de multe ori, nu au nevoie de niciun artificiu pentru a iesi in evidenta. Daca esti fericita posesoare a unor astfel de ochi, noi iti prezentam cateva sfaturi care sa te ajute sa realizezi un machiaj de seara ce va atrage, cu siguranta, toate privirile.Culori preferate pentru machiajul de seara al ochilor verzi

Femeile cu ochi verzi sunt considerate norocoase, deoarece pot alege culorile cu care sa-si realizeze machiajul dintr-o paleta foarte larga de tonuri. Ochii verzi nu sunt capriciosi si se fac usor remarcati, cu atat mai mult daca nuantele sunt alese astfel incat sa le potenteze frumusetea nativa. Pentru un machiaj de seara se poate opta cu lejeritate pentru violet, mov, roz inchis, maro, cupru, portocaliu inchis, galben stralucitor, burgundy, marsala, auriu si chiar si pentru o nuanta inchisa de verde. Pentru o privire patrunzatoare, tehnica de make-up smokey-eyes este preferata ochilor verzi in machiajul de seara. Se recomanda folosirea a trei nuante ale aceleiasi culori si evitarea excesului de negru.

Rimelul maro face minuni

Daca, pentru seara, rimelul negru este un must have, iata ca, pentru a fi pusi in evidenta, ochii verzi nu au neaparat nevoie de un astfel de contur, cu atat mai mult daca se doreste obtinerea unui machiaj mai subtil. Astfel, rimelul maro si dermatograful maro devin doua atuuri importante ale ochilor verzi cu conditia sa fie folosite impreuna cu nuante pastelate. Daca se doreste un machiaj dramatic, atunci se poate apela si la rimelul si dermatograful negru, insa de preferat este ca fardul folosit sa fie unul metalic.

Atentie la culoarea parului!Machiajul de seara pentru ochii verzi 2 - atentie la..._result

Culoarea parului, dar si a tenului poate schimba efectul pe care il are un make-up, astfel incat este important sa se tina cont si de aceste aspecte atunci cand se realizeaza un machiaj. Femeile cu parul saten si tenul inchis la culoare ar trebui sa opteze pentru nuante de roz, masliniu sau piersica, in timp ce femeile satene cu ochi verzi si ten inchis la culoare ar trebui sa mearga pe gri si mov. Parul roscat are capacitatea de a oferi o luminozitate aparte tenului, astfel incat folosirea fardurilor foarte inchise ar putea da senzatia de ochi obositi. Se recomanda nuantele de maro, bej, roz pal, verde deschis sau galben. Seara, ochii verzi vor straluci de doua ori mai mult daca se pun in valoare cu tonuri de auriu. Daca ai ochii verzi si parul brunet, evita griul deschis, dar alege bronzul, auriul, verdele inchis, rozul si movul pastel. Daca vorbim despre parul blond, atunci ne bucuram de o varietate de stiluri de make-up care se potrivesc ochilor verzi, insa culorile pentru un machiaj de seara trebuie sa ramana in zona mov, burgundy, marsala, aramiu, auriu si verde inchis.

Nuante si culori de evitat

In machiajul ochilor verzi trebuie sa se evite culoarea albastru, deoarece aceasta nu face altceva decat sa estompeze din frumusetea naturala a acestora si, de asemenea, orice nuanta de verde care corespunde intocmai cu cea a ochilor. Argintiul nu este placut in machiajul de seara al ochilor verzi, deoarece lasa impresia de ochi obositi si incercanati. Asa cum spuneam si mai sus, negrul, fie ca vorbim de fard, fie ca vorbim de dermatograf sau tus, nu trebuie folosit in mod exagerat, deoarece, in combinatie cu verdele ochilor, va deveni strident si va maturiza chipul.

Text: Madalina ManoleAnchor