Machiajul pe plaja. Atat de simplu!

2009_make_up_plajaUnele dintre noi pot exclama: „Machiaj pe plaja? In niciun caz!” Altele vor spune: „De ce nu, la urma urmei?” Opinia noastra nu este nici pro, nici contra. Fiecare femeie trebuie sa se simta bine in pielea ei si, daca asta inseamna machiaj, nu putem decat sa fim de acord cu el.

 

Pentru machiajul tenului bronzat, foloseste un fond de ten luxuriant-hidratant, cu protectie solara ce reflecta lumina. Aceasta este baza ideala a unui finish perfect. Pigmentii care reflecta lumina ascund micile neregularitati ale pielii. Daca aceasta este arsa de soare, o poti corecta aplicand, inaintea fondului de ten, un corector verde care atenueaza roseata.

 

 

Tonurile aurii lumineaza privirea
Pentru rezistenta machiajului, in special in zilele toride, aplica la final pudra fina, pulbere sau compacta. Pentru un look natural, recomand farduri cremoase in nuante naturale. Nu uita ca tonurile aurii si aramii lumineaza privirea. Daca machiajul tau urmeaza sa intre in contact cu apa, te sfatuiesc sa optezi pentru creioanele dermatograf rezistenete la transfer si pentru rimelul waterproof. Pentru buze, este suficient sa aplici un gloss natural, neaparat cu factor de protectie, si atfel bronzul tau va fi pus in valoare. Un amanunt extrem de important: indiferent de tipul de machiaj pentru care optezi, aplica in prealabil o crema de protectie!

Text: Florina Marcuta,

Make-up artist
Trainer Scoala de Machiaj Cotimanis Show
Tel: 0753 028 058