Manichiura semipermanenta

shutterstock_9833860Pentru a arata impecabil in orice moment al zilei, pentru a deborda de frumusete si pentru a face privirile tuturor barbatilor sa se intoarca, femeile sunt nevoite sa treaca prin tot felul de procedee, mai dureroase sau mai putin dureroase… Fie ca vorbim despre epilat, pensat, manichiura sau pedichiura, toate acestea consuma bani, dar si timp.

Pentru a veni in ajutorul tuturor femeilor, tehnologia in materie de beauty a evoluat foarte mult. Daca machiajul semipermanent le scapa pe doamne si domnisoare de vizitele mult prea frecvente la saloanele de infrumusetare, manichiura semipermanenta aduce si ea aceleasi beneficii. Mai pe scurt, daca vrei o manichiura impecabila, care dureaza pana la trei saptamani, aplicarea ojei semipermanente este cea mai buna solutie.

Inovatie in domeniu

Manichiura semipermanenta reprezinta una dintre noutatile momentului, avand o multime de beneficii si niciun fel de interdictii. Realizarea unei astfel de manichiuri nu ar trebui sa dureze mai mult de 25-30 de minute, iar rezultatul va fi cu siguranta unul uimitor. Urmatoarele trei saptamani vei sta fara grija. Paleta de culori este vasta, la fel ca si cea a ojei normale, si indiferent daca gatesti, speli sau faci curat, aspectul unghiilor tale va ramane acelasi. Lacul de unghii, care este de fapt un gel, va avea aceeasi stralucire pe parcursul intregii perioade promise, iar unghia naturala nu este nicidecum afectata.

Ideala pentru persoanele ocupate

Unghiile perfecte, cu un aspect natural pot fi obtinute la saloanele specializate, unde nu trebuie sa mergi foarte des. Tocmai de aceea acest tip de manichiura este ideala pentru persoanele ocupate, care nu au timp sa bata in fiecare saptamana drumul pana la salon, pentru ingrijirea manichiurii si nu numai.

Ce presupune procedeul

Etapele manichiurii semipermanente sunt foarte simple:

Pasul 1 – se aplica o solutie care regleaza Ph-ul;

Pasul 2 – se aplica un gel baza;

Pasul 3 – se da culoarea;

Pasul 4 – se aplica solutia sigilanta.

Pentru fiecare pas in parte se foloseste lampa UV pentru uscare. Acelasi procedeu se poate utiliza atat pentru unghiile naturale, cat si pentru cele cu gel sau acril. Atentie insa, oja nu se poate indeparta cu acetona, ci trebuie inmuiate unghiile intr-un solvent special. Personalul pe care il alegi trebuie sa fie unul perfectionat si, desi nici costurile nu sunt prea mari, un pret mult prea mic ar trebui sa iti dea de gandit. In general, o astfel de procedura costa cam 70-80 de lei, aplicarea este rapida si, in egala masura, simpla. Daca vei apuca sa apelezi la un astfel de serviciu, vei continua cu siguranta sa faci mereu acest lucru. In felul acesta vei avea mai mult timp si pentru persoana de langa tine…

 

Text: Ruxandra Raica