Miss Bic – o colectie de brichete exclusiv pentru femei

123Alerta in industria modei! Miss Bic, colectie lansata de BIC  Romania, a patruns atat in viata consumatoarelor, dar si in cea a profashionistilor, initiind un parteneriat cu Universitatea Nationala de Arte din Bucuresti – Departamentul de Moda. Fashionistii povestesc deja despre aparitia fulgeratoare a brichetei pe podiumul modei internationale, devenind un must have in viata femeilor moderne, independente, sic din Romania.

Brandul frantuzesc a surprins audienta feminina prin designul deosebit, inspirat din viata femeii moderne al celor 6 colectii lansate ce vin in intampinarea nevoilor femeii cosmopolite de a avea o bricheta utila, dar sic, in orice imprejurare.

Studentii Departamentului de Moda al Universitatii Nationale de Arte Bucuresti, impreuna cu mai multi cordonatori, printre care si cunoscuta Venera Arapu, au creat o colectie dedicata acestui produs. De asemenea, bine-cunoscutul designer Mihaela Glavan a creat special pentru aceasta colectie curele, genti si pantofi.

Lucrarile studentilor romani vin ca o continuare a creatiei renumitului designer Oscar Carvallo, ce a creat o rochie cu trena, pentru care a folosit 8.521 de brichete, si care a fost expusa in cadrul Saptamanii Modei de la Milano. Noua colectie nu ofera doar brichete cu un design frumos, ci si siguranta.

 

Text: Ruxandra Raica