Noul ROM biscuit inaugureaza, in premiera in Romania, Muzeul Pasiunilor Neterminate

_MG_8191De cate ori ti-ai facut abonament la sala si ai abandonat dupa doar doua saptamani? Dar ultimul proiect lasat balta pentru pagina de Facebook ti-l amintesti? Sau teancul de carti cu semnul la pagina 20 pe care il pastrezi pe noptiera?

Noua imagine a batonului ROM biscuit valorifica acest obicei al romanilor si, de aceea, le aduna pe toate intr-un singur loc pentru a le da zvacul necesar sa fie duse la bun sfarsit.

Pornind de la obisnuinta romanilor de a abandona lucrurile incepute, Rom biscuit a inaugurat Muzeul Pasiunilor Neterminate, miercuri, 23 mai, la GRAND CAFE Van Gogh. Vedete, bloggeri si fani ROM si-au expus pasiunile abandonate si le-au sustinut cum au stiu mai bine. Timp de 3 zile, muzeul va ramane deschis publicului, astfel: miercuri si joi intre 11:00 si 24:00, vineri intre 11:00 si 19:00, in incinta GRAND CAFE Van Gogh din Strada Smardan nr. 9, in Centrul Vechi al Capitalei. Intrarea este libera.

_MG_8455Printre vedetele care au fost prezente la inaugurarea Muzeului Pasiunilor Neterminate s-au aflat si cei doi castigatori ale celor mai cunoscute competitii muzicale din Romania – Stefan Stan, castigatorul Vocea Romaniei si Andrei Leonte, castigatorul X Factor.

ROM biscuit se adreseaza tinerilor care apreciaza gustul de Rom autentic si, totodata, aduce in prim plan un beneficiu al batonului: un plus de zvac. Batonul ROM biscuit pastreaza aceeasi reteta pentru un gust intens de rom si il completeaza cum nu se poate mai bine – cu bucati crocante de biscuit pentru portia perfecta de zvac.

 

Text: Andreea Popescu