Optiuni vestimentare de evitat

Optiuni vestimentare de evitat Unul dintre principiile cele mai sanatoase atunci cand vine vorba de moda este sa porti ceea ce ti se potriveste, dar sunt lucruri care nu numai ca nu ti se potrivesc… dar ele nu se potrivesc nimanui. Toata lumea stie ca moda este ciclica, iar acest lucru inseamna ca haine care nu avantajeaza pe nimeni redevin populare, chiar daca de fiecare data controversele legate de stilul si frumusetea lor nu inceteaza, potrivit becomegorgeous.com.

 Fara poncho-uri

Poncho-urile sunt o idee proasta indiferent unde ati vrea sa le purtati, fie ca e vorba de o plaja tropicala cu un cocktail in mana sau prin vreun colt uitat de lume in Islanda. Chiar daca aveti conformatia unei pere, sunteti atletica sau foarte slaba, poncho-urile nu ajuta deloc in ceea ce priveste proportiile corpului, latind intr-un mod exagerat umerii. Chiar si modelele arata prost purtand asa ceva.

 

Evita pantalonii cu turul lasat

Pantalonii cu turul lasat sunt, in general, groaznici. Daca sunteti si foarte slaba, pantalonii de acest tip sunt un dezastru. Chiar daca multe femei ii poarta in ideea ca le da un aer modern si tineresc, fundul va fi practic pierdut pe undeva prin metrii de tesatura, iar picioarele foarte subtiri nu sunt deloc o priveliste frumoasa cu valuri de material atarnand intre ele. De asemenea, pantalonii mulati foarte luciosi, sunt o creatie care nu are nimic in comun cu bunul gust. Modul in care stralucesc si reflecta lumina in toate directiile nu face decat sa va faca picioarele sa para groase. Daca aveti vreo pereche de astfel de pantaloni pana la genunchi sau trei sferturi, aruncati-i! Va fac coapsele late si va subtiaza pulpele.

 

Spune nu bolerourilor si volanaselor

Bolerourile tricotate va pot face bratele sa para masive, de parca ati tras ani de zile de fiare la sala de fitness. Mai mult, pot crea aparenta neplacuta a unor proportii ciudate in zona bustului, ceea ce nicio femeie nu-si doreste. Rochiile cu volanase pot fi minunate, totul depinde insa de volanase, numarul lor si unde sunt pozitionate. Volanasele sub linia bustului vor face ca zona abdominala sa para mai lata si masiva. Veti atrage in mod sigur felicitari, dar nu pentru alegerea vestimentara ci pentru o presupusa sarcina. Topurile de catifea sunt, de asemenea, una dintre cele mai proaste optiuni vestimentare, avand acelasi efect ca pantalonii mulati si luciosi – partea superioara a torsoului devenind masiva. In plus, materialul este foarte gros si greu. Pastrati catifeaua pentru canapele si perdele.

 

Text: Alina Niculescu