Peste 120 de firme din industria cosmetica isi dau intalnire la Romexpo intre 15 si 18 septembrie

 

Peste 120 de firme din industria cosmetica isi dau intalnire la Romexpo intre 15 si 18 septembrieRomexpo organizeaza in perioada 15 – 18 septembrie cea de-a XVII-a editie a Expozitiei Internationale de Produse si Echipamente pentru Cosmetica, Ingrijire Corporala si Coafura, COSMETICS BEAUTY HAIR 2011.

Editia din acest an, desfasurata in parteneriat cu Camerele de Comert si Industrie din Romania si Diva Hair, va reuni un numar de peste 120 de expozanti din 8 tari: Bulgaria, Finlanda, Italia, Polonia, Romania, Spania, Turcia si Ungaria, care vor expune pe o suprafata de peste 6.000 mp, oferind vizitatorilor posibilitatea de a viziona produse cosmetice noi si echipamente moderne si performante de ingrijire corporala si coafura.

 

COSMETICS BEAUTY HAIR aduce si de aceasta data in atentia vizitatorilor atat firme de prestigiu, cat si companii care prezinta ultimele tendinte in domeniu. Totodata, reprezinta o manifestare de referinta pentru piata industriei cosmetice din Romania, o imbinare intre prezentarea produselor si echipamentelor si demonstratiile practice.

 

La aceasta editie vor participa producatori importanti din domeniul cosmetic: TOP LINE EUROPA SRL, SONYA MOD SRL, BEAUTY ONE DISTRIBUTION SRL, ROWE SRL, PRONTO COMPANY INVEST SRL, WNR NAILS ART SRL si DELIGHT HOUR SALON&SPA SRL.

 

Pe toata perioada expozitiei vor avea loc manifestari conexe dedicate atat specialistilor in domeniu, cat si publicului larg, precum: tombola pentru vizitatori, seminarul “Masterclass by Alexandru Abagiu”, conferinte organizate de OPIC, pe temele: “Evaluarea  sigurantei produselor cosmetice” si  “Claimul cosmetic” – argumente si obiective, workshop-uri, demonstratii de make-up gratuite sustinute de Diva Hair si  “Gala Estetica Awards”, care va avea loc vineri, 16 septembrie, incepand cu orele 18:30.

 

Programul de vizitare COSMETICS BEAUTY HAIR :

  • 15 -17.09.2011, intre orele 10:00-18:00.
  • 18.09.2011, intre orele: 10:00-16:00.

 

Tariful biletului de intrare: 5 RON

 

Text: Andreea Popescu