Rexona a lansat noile deodorante antiperspirante cu tehnologia Motion Sense™

Rexona a lansat noile deodorante antiperspirante cu tehnologia Motion Sense™In cadrul unui eveniment cu totul special, desfasurat in incinta cinematografului Grand Cinema Digiplex, unde invitati speciali au fost Jojo si partenerul sau din cadrul show-ului „Dansez pentru tine”, Ionut, dar si simpaticul Pavel Bartos care a intretinut atmosfera, Rexona a lansat noile deodorante antiperspirante cu tehnologia Motion Sense™. Tehnologia Motion Sense™ elibereaza microcapsule cu parfum pe pielea de la subrat, iar capsulele se sparg la miscarea bratelor, eliberand parfum, astfel incat senzatia de prospetime va dura pe durata intregii zile.

Asadar, Rexona Linen Dry iti ofera constant protectie imbatabila, iar Rexona Shower Clean te fereste de transpiratie, pentru ca tu sa te simti proaspata toata ziua, ca si cand ai fi iesit de sub dus.

Nici barbatii nu au fost neglijati insa, noua varianta Rexona Men Adventure contine o formula bazata pe molecule de protectie ce se activeaza in mai putin de 2 secunde de la cresterea nivelului de adrenalina.

 

Text: Ruxandra Raica

martie 22nd, 2012 by tonica

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate