Sapun lichid pentru ingrijirea mainilor

Sapun lichid pentru ingrijirea mainilorPentru ingrijirea mainilor este importanta nu numai crema de maini pe care o folosim. Sapunul utilizat trebuie sa fie ales cu grija, el fiind de cele mai multe ori responsabil de deshidratarea pielii. Farmaciile Catena vin in intampinarea acestei probleme cu sapunul lichid Radox ce aduce beneficiile continutului bogat in menta si lamaie. 

  • Menta mai ales in amestec uleios are o actiune relaxanta, racoritoare si tonifianta asupra pielii. Ea stimuleaza circulatia periferica facilitand transportul substantelor hranitoare la nivelul celulelor tegumentare. Astfel procesul natural de imbatranire este incetinit.
  • Lamaia are un continut bogat de vitamina C. Aceasta asimilata la nivelul pielii previne exfolierea si deshidratarea mainilor. Mai mult, ajuta in regenerarea celulelor prevenind imbatranirea pielii si stimuleaza secretia de colagen necesara in pastrarea fermitatii si elasticitatii.

Text: Ana Nicolescu

octombrie 1st, 2009 by tonica

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate