Tea Tree Soothing Body Butter

Tea-Tree-Soothing-Body-ButterIn una dintre editiile trecute, colega mea, Irina, ne lamurea cum sta treaba cu lotiunea, crema si untul de corp, care sunt diferentele dintre ele si ne sfatuia sa le folosim in concordanta cu tipul nostru de piele. Gandindu-ma ca stie ea ce zice, am ales ca in februarie sa testez un unt de corp din gama Tea Tree, produs disponibil in farmaciile Catena. O binecuvantare!

Pielea uscata o rasfat cu unt de corp! Hranitor, cu extract de arbore de ceai si Hamamelis, cu o textura compacta, insa nu grasa, Tea Tree & Witch Hazel de la Grace Cole este, in opinia mea, un produs highclass. Eu mereu am avut probleme iarna, cand pielea imi era uscata indiferent cate kilograme de lotiune foloseam dupa dus. Insa cu untul de corp Tea Tree nu am patit asa. Imediat dupa baie m-am masat cu pasta racoritoare pe tot corpul, insistand pe zonele cu probleme: coate, genunchi, calcaie. Untul a intrat repejor in piele si am observat imediat o schimbare: maini mai fine, picioare mai catifelate, o piele ce radia! Asa da!

 

Oglinda, oglinjoara cine are cea mai fina piele din tara?

Femeile care folosesc untul de corp Tea Tree, evident! Important este ca isi face treaba, pielea este hranita, isi recapata elasticitatea, fermitatea si stralucirea. Gramajul este generos, 200 de ml de unt de corp doar pentru tine, iar designul este unul elegant, minimalist. Sa va mai soptesc un secret! Nici nu cost mult: doar 14 lei. Asadar, daca pielea uscata iti da batai de cap, iti recomand cu drag acest produs. Folosindu-l, o sa capeti aroma unei bombonele mentolate!

 

Text: Diana Sorescu