Tendinte de sezon in colorarea parului

ColorSoin Tendinte sezon - pri_resultParul proaspat vopsit are o textura si o stralucire aparte, iar de la sezon la sezon ne place sa ne reinventam si sa ne schimbam lookul. Cel mai des se modifica nuanta parului, fie pentru ca ne-am plictisit, fie pentru ca vrem sa urmam tendintele. Tocmai de aceea, iti propunem sa aflam impreuna ce se poarta la sfârsit de vara si inceput de toamna. Vestea buna este ca poti obtine chiar la tine acasa culoarea visata!Se poarta blondul si ne placeColorSoin Tendinte sezon - sec blond_result

Blondul este in trend si poti profita de sfârsitul sezonului estival pentru a-ti pune in valoare bronzul frumos. Vopseaua de par Color&Soin, nuanta 10N, contine proteine vegetale si uleiuri esentiale, conferind volum si suplete parului. Blondul platinat este o culoare de par pretentioasa si are nevoie de o ingrijire speciala. Vopseaua Color&Soin nu contine amoniac, silicon, parabeni si rezorcina si este rezistenta la actiunea razelor UV. Parul tau nu a fost niciodata mai luminos!

ColorSoin Tendinte sezon sec roscat (1)_resultRoscatul, o alegere indrazneata

Pigmentii puri, din plante, garanteaza o culoare bogata − de aceea, vopseaua de par Color&Soin, nuanta 10R, asigura o acoperire permanenta. Rosul aprins „complimenteaza” tenul alb, pistruiat si ochii deschisi la culoare. Proteinele vegetale redau echilibrul parului, iar acesta se bucura de o acoperire in totalitate a firelor albe. Se aplica usor, are un miros placut si garanteaza o culoare vibranta, lasând parul moale, matasos. Vei obtine un rezultat similar cu cel dintr-un salon de beauty.

Brunetul… mereu la modaColorSoin Tendinte sezon sec roscat (2)_result

Iti doresti o nuanta stralucitoare, un negru intens cât mai mult timp? Vopseaua de par Color&Soin, nuanta 1N, ingrijeste fibra capilara, restructureaza firele de par de la radacina pâna la vârfuri, marindu-le rezistenta si reducând ruperea lor. Vopseaua este testata dermatologic, minimizeaza riscurile de alergie si iritatie. Te vei bucura de reflexii interesante, iar culoarea iti va crea o imagine senzuala, transformându-te intr-o diva oriunde vei merge. Procesul de vopsire va fi unul placut, iar rezulltatul pe masura.

Pentru a afla cum se ingrijeste corect parul vopsit, click aici.

 

Text: Ruxandra Dumitrescu