Terapia cu fan alpin, deliciul siluetei

Terapia-cu-fan-alpin-deliciul-siluetei-poza-1Fanul pentru impachetari este mult mai mult decat iarba uscata! Exista un fan special importat din Austria, de pe pasuni controlate, care contine o multitudine de plante medicinale, flori si ierburi: arnica, trifoi si alte flori care pot face minuni cu trupul tau!

 

Folosite sub forma de impachetari, florile de fan stimuleaza circulatia sangvina periferica, relaxeaza musculatura, favorizeaza eliminarea toxinelor si intensifica metabolismul. Baile de flori de fan reduc inflamatiile articulatiilor, stimuleaza imunitatea generala si decongestioneaza traseul respirator. Pentru tratarea afectiunilor nervilor periferici se fac bai generale calde, cu extract complet de flori de fan, bai care vor avea o durata de 30 de minute.

 

Detoxifiere intensa si relaxare fara margini

In prealabil fanul este introdus intr-un sac peste care se toarna apa fierbinte pentru a se inmuia, a se accentua parfumul si pentru a-i activa cea mai importanta functie, cea de detoxifiere. Patul pe apa are o platforma mobila pe care te vei intinde, dupa care urmeaza scufundarea, conferind o minunata senzatie de plutire. Patul mai este prevazut cu o saltea cu apa la temperatura corpului, peste care se asaza un strat de fan urmat de un cearsaf inmuiat bine in apa.

Terapia-cu-fan-alpin-deliciul-siluetei-poza-2Pozitia in care vei sta este una foarte confortabila, cu fata in sus, dupa care vei fi acoperita cu inca un cearsaf, iar restul de fan ramas cu apa in care a fost inmuiat. Abia dupa aceea vei fi acoperita cu salteaua, iar platforma patului se scufunda in apa.

Care este avantajul acestei terapii?

Avantajul utilizarii acestui tratament este dublu: vei beneficia de doua terapii in acelasi timp – detoxifiere si relaxare. Recomandam acest tip de impachetare persoanelor care vor sa aiba parte de detoxifiere si de curatare a corpului, celor care vor sa isi imbunatateasca circulatia sangvina, sa obtina un efect de revitalizare a pielii si de relaxare profunda!

 

Text: Ana-Maria Blaj

Consultant: Roberta Enculescu

Specialist in terapii alternative

Natura Spa&Wellness