Terapie prin rasfat cu pietre de jad

In cultura chineza, pietrele de jad sunt recunoscute datorita proprietatilor vindecatoare ce relaxeaza sistemul nervos si ajuta la inlaturarea toxinelor. Masajul cu pietre de jad este relaxant, reprezinta o sursa de vitalitate, reduce inflamatiile etc. Piatra de jad este considerata a fi si piatra longevitatii. Casa Jad este un centru de wellness din Romania ce ofera solutii terapeutice pe baza de jad pentru o multime de afectiuni, dar care au efecte benefice si in ceea ce priveste frumusetea. Astfel, patul de masaj cu pietre de jad, aparatele pliabile cu pietre de jad sau cele cu vibratii si pietre de jad reprezinta cele mai noi terapii in domeniu.Sanatate si frumusete cu pietre de jad

Jadul este un mineral natural cu o istorie indelungata, iar Casa Jad va pune la dispozitie terapia prin rasfat, un concept unic, o alternativa pentru a avea grija de sanatatea si de frumusetea ta. Aceia dintre voi apasati de grijile si problemele zilnice vor descoperi in centrul Bucurestiului o oaza de liniste si relaxare. Salteaua cu pietre de jad si termoterapie (raze infrarosii de unda lunga) ajuta la imbunatatirea circulatiei sangvine, eliminarea durerilor de spate, a depresiilor, insomniilor, dar ne poate scapa de inestetica celulita si de vergeturi. Vestea buna este ca pentru un astfel de masaj nu ai nevoie de niciun fel de pregatire prealabila si asta pentru ca te poti aseza imbracata pe patul de masaj si te poti bucura de beneficiile acestui tip de masaj. Aveti nevoie de cel putin 12 sedinte pentru ca rezultatele sa poata aparea.

Masajul la papion

Conceptul de „masaj la papion” este lansat de Casa Jad si descrie un masaj care nu necesita, asa cum aminteam si mai sus, indepartarea hainelor, motiv pentru care se poate apela la un astfel de masaj in orice moment al zilei, chiar si in pauza de masa de la birou sau la sfarsitul programului, in drumul catre casa. Este un masaj automatizat, deci nu veti fi atinsi de nicio mana de om. In plus, nu implica utilizarea de uleiuri. Un astfel de masaj este chiar recomandat dupa o zi intreaga petrecuta la birou, pentru ca va ajuta sa va deconectati.

Cum actioneaza masajul terapeutic cu jad

Piatra de jad este utilizata in componenta aparatelor medicale mai ales in scopuri de relaxare, iar atunci cand caldura razelor infrarosii penetreaza piatra de jad, aceasta emite o lungime de unda si o frecventa care se identifica cu elementele organismului nostru. Tot ce trebuie sa faci este sa te intinzi pe patul automatizat cu role de jad. Si tot Casa Jad vine cu o propunere foarte interesanta… de luat acasa. Este vorba despre patul customizabil ce va ofera posibilitatea de a putea beneficia de acest masaj chiar in intimitatea casei. Va puteti alege husele in functie de celelalte elemente ale casei in care locuiti, acestea fiind realizate din piele ecologica de cea mai buna calitate, avand diverse culori. Asadar, masajul terapeutic si automatizat cu pietre de jad reprezinta o experienta interesanta pe care nu trebuie sa o ratezi.

Casa Jad Exclusive-Str. Craciun nr. 4

Text: Ruxandra Dumitrescu