Terapiile de infrumusetare ale vedetelor

Cand vine vorba de mentinerea unui aspect tanar si proaspat, vedetele sunt mereu informate cu privire la cele mai noi terapii de infrumusetare. Echipa Tonica TV a stat de vorba cu Julia Jianu si surorile simpatice de la Bambi, ce ne-au dezvaluit terapiile la care au apelat si ce fac pentru a se mentine in forma!Ce terapii de infrumusetare ai incercat pana acum?

Julia Jianu: Strict secret! (rade) Important este sa faci de bun gust, sa nu se vada si sa nu fie ceva absolut evident. Sa te intrebi “Ce a facut fata asta de arata asa de bine?”. Botoxul este ca si cum in loc de crema ai folosi botox, nu e o chestie de care sa ne ferim.

Trupa Bambi: Pornind de la leacurile babesti pana la terapii moderne, suntem deschise intotdeauna cand vine vorba de ceva care te ajuta sa arati mai bine.

Cum iti mentii aspectul tanar, in afara de micile interventii?

Julia Jianu: Imi plac toate tratamentele naturiste. De exemplu, uleiurile de fata. Eu am un ten mixt spre uscat si atunci folosesc uleiuri de argan, de migdale dulci, de germeni de grau.

Pana unde ai merge pentru a arata tanara si peste 30 de ani?

Julia Jianu: In primul rand, sa te informezi, sa vezi care este cel mai bun doctor. In al doilea rand, sa nu ceri mai mult decat e necesar si sa ai simtul masurii. Si, in rest, sa fie totul cu masura si sa nu se vada. Se pot face lucruri, dar sa nu cazi in penibil.

Trupa Bambi: Nu foarte departe, pentru ca noi am invatat de la mama noastra ca orice varsta are farmecul ei. Conteaza si regimul de viata sanatos, conteaza ce mananci, conteaza daca faci miscare.

Cum te mentii in forma in perioada Sarbatorilor?

Julia Jianu: Nu prea mananc in perioada Sarbatorilor mai mult decat este necesar. Imi place doar salata de boeuf si imi plac sarmalutele.

Trupa Bambi: Nu ne mentinem in forma in perioada Sarbatorilor! (rad) De ceva timp mergem la sala. Dar nu ne abtinem sa nu mancam sarmale, caltabosi, toate bunatatile care se mananca in aceasta perioada. Muncim mai mult in luna ianuarie si dam jos kilogramele. Dar e o perioada frumoasa care trebuie traita, pentru ca pana la urma o singura viata avem si trebuie sa traim linistiti si impacati cu noi insine.

Realizator: Raluca Baciu
Imagine: Silviu Tudor
Editor imagine: Andrei Gheorghiu