Unghii stylish vara asta? Trendurile sezonului!

Manichiura cu gel a venit ca o salvare pentru femeile ocupate, care nu au destul timp pentru refacerea unghiilor săptămânal. În plus, gelul este o binecuvântare pentru persoanele care au unghiile naturale subţiri şi care nu le pot lăsa lungi tocmai pentru că se rup foarte uşor.

În ultimii ani, manichiura cu gel sau cu ojă semipermanentă a devenit artă pentru pasionatele de realizarea ei. Există atât de multe modele şi metode de a face unghiile să arate frumos zile întregi şi să pară îngrijite, încât devenim confuze de fiecare dată la alegerea culorilor şi a modelului.

Am făcut o selecţie de modele de unghii care se poartă în această vară. Totuşi, ia aminte că modelele cu sclipici, nuanţele neon și desenele complicate pe unghii pot afecta imaginea de la locul de muncă. Dacă ai un job la care se impune un stil sobru, clasic, elegant, optează pentru modele monocrom, în nuanţe neutre, alege nude-ul, rozul pastel sau albul lăptos, iar cu un model French nu vei da greş niciodată, indiferent de job-ul pe care îl ai.   

Iată propunerile noastre pentru această vară în materie de unghii!

Text: Bettina Cristea

Photo: Pinterest

august 20th, 2020 by Cristea Bettina

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate