World Class America House – EXPRESS CLUB IN CENTRUL ORASULUI

SESSION_WORLD_CLASS_25721_copyLa World Class Fitness Center America House, cel de-al 7-lea club din Bucuresti recent inaugurat, pasionatii de sport se pot antrena express si in pauza de birou, traind o experienta fitness distractiva tocmai in buricul targului – Piata Victoriei, cladirea America House, etaj 1. Deschiderea noului club a venit ca urmare a cererii sectorului corporate, dar si privat din zona, pentru care conceptul de „lunch break” a avansat de la banalul pranz, la „fitness  and lunch  break”. Nu degeaba compania se pozitioneaza drept „al treilea loc in care trebuie sa fii dupa casa si birou”.

World Class Fitness Center America House este ceea ce se poate numi un centru de fitness express. Un loc pe care vrei sa-l folosesti pentru a-ti pune sangele in miscare. Un loc care emana energie, in care esti motivat sa te  antrenezi, in care te simti  bine.  World Class America House pune la dispozitie  Gym & Cardio,  Functional Training, studio de cycling, clase de aerobic, sauna umeda si sauna uscata.

Toate detaliile au fost proiectate in jurul conceptului  “a III-a locatie in care trebuie sa te afli  dupa  job si casa”, unde membrii pot evada pentru a-si reincarca bateriile si a cunoaste noi prieteni. Intregul club respira prin culoare si energie, experienta  de fitness fiind una  motivationala si distractiva. World Class Fitness Center America House aduce ultimele tehnologii si trenduri in industria de fitness  din intreaga lume, bazandu-se pe noile tendinte in domeniul fitnessului, si anume Functional Training – antrenament functional. Metodele de antrenament sunt noi si distractive. Se folosesc diferite obiecte de lucru – TRX, RIP-TRAINER, KETTLEBELL, GYMSTICK, FRANGHII, TRAMPOLINA, MINGI MEDICINALE, SWISSBALL, BOSU sau pur si simplu greutatea propriului corp.

Text: Ruxandra Raica