1 IUNIE, Ziua Copilului: activitati speciale

shutterstock 151727639Pentru ca vine 1 IUNIE, Ziua Copilului, ne-am gandit sa facem o lista cu evenimentele speciale care vor fi organizate cu aceasta ocazie. Iata cum poti sarbatori 1 IUNIE alaturi de copilul tau:

  • Pe 1 iunie, la Teatrul “Ion Creanga”, din Bucuresti, incepand cu ora 11:00, puteti merge la spectacolul pentru copii “Samanta vrajita”. In paralel, tot la ora 11:00, Teatrul “Ion Creanga” organizeaza in parcul „Alexandru Ioan Cuza” spectacolul “Lumea lui Paparin” si spectacolul-interactiv “Aventuri in gradina de legume”, la Hipermarket Cora Pantelimon (in care copiii isi pot crea propriul personaj de poveste). De la ora 13:00, la Biblioteca Nationala a Romaniei se va organiza atelierul pentru copii “Impreuna facem o poveste”.  
  • Libraria Carturesti (Gradina Verona) va organiza tot pe 1 iunie, intre 10:00 si 17:00, ateliere creative cu tema “Copiii lumii, traditii si obiceiuri din toate colturile lumii”, in cadrul carora cei mici vor putea invata sa picteze motive traditionale din diverse tari ale lumii pe linguri de lemn, cani de ceai, semne de carte, dar vor putea si sa gateasca diverse preparate din fructe sau sa invete dansuri din alte colturi ale lumii.


 Relaxare de 1 IUNIE

  • Asociatia Unu si Unu, Micolino si Clubul mamicilor de gemeni/tripleti organizeaza Multiparty – prima intalnire a multipletilor din Romania. In Capitala, evenimentul va fi organizat pe 31 mai, orele 18-21, in Parcul Lumea copiilor (Sector 4), la Foisorul Fanfarei. Punctul de intalnire este intrarea principala, langa Palatul copiilor, la fantana. Pentru intalnirea din Bucuresti, organizatorii au pregatit momente artistice pentru cei mici, jocuri, concursuri si tombole. Intalniri similare vor avea loc simultan in orase precum: Timisoara, Satu-Mare, Brasov, Iasi, Braila, Sibiu, Galati, Constanta, Cluj si Medias.
  • Daca preferati o excursie la munte, puteti alege Castelul Bran pentru 1 iunie, cand acesta se va transforma intr-un taram exclusiv al copiilor. Cei mici vor putea lua parte la o petrecere medievala, la ateliere de olarit si ceramica, de pictura pe sticla, de lupta cu spada, de tir cu arcul, de jucarii din lemn sau de papusi si broderie.

Text: Bianca Badescu