Despre noi

Site-ul www.tonica.ro

Acceseaza www.tonica.ro si te vei conecta la noutati din lumea femeilor active, preocupate de cum arata, dar si de un stil de viata sanatos, femei pasionate de fashion si interesate de lifestyle, conectate la viata mondena si mereu dornice de noutati din vietile vedetelor si de cele mai in voga petreceri! Site-ul este construit si actualizat cu scopul de a-ti aduce ultimele noutati in materie de beauty, informatii despre cele mai trendy tinute inspirate direct de pe podiumurile internationale de la cei mai talentati designeri. Prin intermediul lui vei patrunde intr-un univers in care secretele de stil sunt la indemana oricui, unde sfaturile de cuplu si cariera te vor ajuta sa depasesti momentele mai putin placute si sa le consideri simple experiente de viata. Iar sectiunea Mama si copilul contine toate informatiile necesare mamicilor pentru dezvoltarea frumoasa si armonioasa a copiilor.

Revista Tonica

Sub sloganul Sanatate si frumusete zi de zi!, Tonica, in varianta print, este un concept destinat femeilor din mediul urban, preocupate de modul in care arata, de cum se imbraca si se ingrijesc, dar si de felul in care sunt percepute si evolueaza in familie, in cuplu sau cariera.

Publicatie glossy, in paginile reviste Tonica vei gasi teme relevante pentru femeile care investesc timp in propria imagine, precum si in sanatatea lor si a celor apropiati, avand vedeta atat autohtona, cat si internationala ca model de viata.

Structura editoriala

Vip-beauty: trucurile de frumusete ale celor mai in voga vedete authtone ale momentului

Interviu: destainuri exclusive ale vedetelor relevante pentru un stilul de viata propus cititoarelor

Frumusete: make-up, vedete, chirurgie estetica, ingrijire corporala, ingrijire par, manichiura

Fashion: stil vestimentar, ultimele trenduri, influenceri si designeri de moda si accesorii

Sanatate: dermatologie, fitness, ginecologie, medicina generala, stomatologie, terapii alternative

Mama si copilul: informatiile pentru dezvoltarea frumoasa si armonioasa a copiilor la orice varsta, despre sanatatea mamei si copilului si a relatiei dintre ei

Cuplu: contraceptie, familie, psihoterapie, sexologie

Cariera: resurse umane, femei de succes

Date Generale

Frecventa: bimestriala

Distributie: nationala

Format 170 x 225 mm

Numar pagini: 100 pagini

Pret coperta: 7 Lei

Pret abonament: 52 Lei (6 aparitii)

Tiraj: 15.000 exemplare

Compania Galenus si-a inceput activitatea in anul 1999. Initial, ne numeam KLTC Group Romania si am pornit pe piata publicatiilor de sanatate cu revista Farmacia Ta. Pana in anul 2005 ne-am imbogatit portofoliul cu inca trei reviste, putandu-ne mandri in momentul de fata cu patru publicatii: Tonica, Farmacia Ta, Slab sau Gras si Galenus – cele mai dinamice reviste pentru un stil de viata sanatos din Romania. Tot incepand cu anul 2005 numele companiei a devenit Galenus.

Pe langa activitatea publicistica, incepand cu anul 2004, compania si-a largit aria de activitate punand bazele Agentiei de publicitate si media Tonica Group. Ne adresam in principal clientilor din domeniul sanatatii si frumusetii, dar ii primim cu bratele deschise si pe cei din alte domenii.