Despre noi

Site-ul www.tonica.ro

Acceseaza www.tonica.ro si te vei conecta la noutati din lumea femeilor active, preocupate de cum arata, dar si de un stil de viata sanatos, femei pasionate de fashion si interesate de lifestyle, conectate la viata mondena si mereu dornice de noutati din vietile vedetelor si de cele mai in voga petreceri! Site-ul este construit si actualizat cu scopul de a-ti aduce ultimele noutati in materie de beauty, informatii despre cele mai trendy tinute inspirate direct de pe podiumurile internationale de la cei mai talentati designeri. Prin intermediul lui vei patrunde intr-un univers in care secretele de stil sunt la indemana oricui, unde sfaturile de cuplu si cariera te vor ajuta sa depasesti momentele mai putin placute si sa le consideri simple experiente de viata. Iar sectiunea Mama si copilul contine toate informatiile necesare mamicilor pentru dezvoltarea frumoasa si armonioasa a copiilor.

Sub sloganul Sanatate si frumusete zi de zi!, www.tonica.ro este un concept destinat femeilor din mediul urban, preocupate de modul in care arata, de cum se imbraca si se ingrijesc, dar si de felul in care sunt percepute si evolueaza in familie, in cuplu sau cariera.

Pe site-ul nostru vei gasi teme relevante pentru femeile care investesc timp in propria imagine, precum si in sanatatea lor si a celor apropiati, avand vedeta atat autohtona, cat si internationala ca model de viata.

Structura editoriala

Frumusete: make-up, vedete, chirurgie estetica, ingrijire corporala, ingrijire par, manichiura

Fashion: stil vestimentar, ultimele trenduri, influenceri si designeri de moda si accesorii

Sanatate: dermatologie, fitness, ginecologie, medicina generala, stomatologie, terapii alternative

Mama si copilul: informatiile pentru dezvoltarea frumoasa si armonioasa a copiilor la orice varsta, despre sanatatea mamei si copilului si a relatiei dintre ei

Cuplu: contraceptie, familie, psihoterapie, sexologie

Cariera: resurse umane, femei de succes

Compania Galenus și-a început activitatea în anul 1999. Inițial, ne numeam KLTC Group România și am pornit pe piața publicațiilor de sănătate cu revista Farmacia Ta. Până în anul 2005 ne-am îmbogățit portofoliul cu încă trei reviste, ajungând la patru publicații: Tonica, Farmacia Ta, Slab sau Gras și Galenus – cele mai dinamice reviste pentru un stil de viață sănătos din România. În prezent, Compania deține două publicații, FarmaciaTa și Galenus și site-urile de sănătate farmaciata.ro și revistagalenus.ro, de lifestyle tonica.ro și nutriție și sănătate slabsaugras.ro. Tot începând cu anul 2005 numele companiei a devenit Galenus.

Pe lângă activitatea publicistică, începând cu anul 2004, compania și-a lărgit aria de activitate punând bazele Agenției de publicitate și media Tonica Group. Ne adresăm în principal clienților din domeniul sănătății și frumuseții, dar ii primim cu brațele deschise și pe cei din alte domenii.