Margot Robbie este însărcinată cu primul ei copil

Margot Robbie este însărcinată cu primul copil al ei și al soțului său, Tom Ackerley, și burtica ei este pur și simplu fantastică. Vestea vine după ce paparazzi au surprins cuplul în vacanță pe lacul Como, unde Robbie și-a arătat burtica de gravidă într-un crop top. În scurt timp, rețelele sociale au fost indundate cu această știre.Margot Robbie este însărcinată

„Barbie” va deveni mamă. Margot Robbie nu are nicio problemă să își arate burtica de gravidă în plină dezvoltare. De fapt, vedeta din Barbie, care este însărcinată cu primul copil al lui Tom Ackerley, și-a etalat recent burtica în timp ce se afla în vacanță pe malul lacului Como din Italia, alături de soțul ei, pe 7 iulie.

Farmacistii Catena recomanda RILASTIL STRETCH MARKS crema prevenire si contracarare vergeturi. Crema antivergeturi emolienta, hidratanta si elasticizanta, cu aminoacizi esentiali, complex de vitamine si ulei din tarate de orez. Rilastil Stretch Marks este o linie completa care previne si reduce semnele atrofice (vergeturi) cauzate de pierderile de colagen si elastina in adolescenta, sarcina si/sau cauzate de schimbarile bruste de greutate.

Pentru această ieșire, Margot, care este însărcinată, a purtat un sacou negru peste un tricou alb scurt, care îi lăsa burtica drăguță la vedere. Ea a completat ținuta cu pantaloni negri cu talie joasă, sandale negre cu platformă și o geantă de paie de vară.

La rândul său, Tom, cu care actrița s-a căsătorit în 2016 în Australia, a purtat pantaloni verzi de culoare măslinie, o cămașă crem cu nasturi și pantofi sport bej. Cuplul a fost fotografiat așteptând pe un ponton de pe lacul Como înainte de a se urca într-o barcă.

Felicitările merg la Margot Robbie care este însărcinată pentru prima dată

Deși Margot și Tom, ambii în vârstă de 34 de ani, nu au vorbit public despre viitorul lor copil, actrița în a exprimat anterior speranța de a avea o familie mare într-o zi. Așa cum a declarat pentru Porter în 2018, „Dacă mă uit în viitor, peste 30 de ani, vreau să văd o cină mare de Crăciun cu o mulțime de copii acolo.” Noul capitol din viața lui Tom și Margot, acum însărcinată, vine la peste zece ani de la începutul poveștii lor de dragoste, pe platoul de filmare al filmului „Suite Française” din 2014, în care Margot a jucat, iar Tom a lucrat ca al treilea asistent de regie. Dar, deși ea a fost imediat îndrăgostită, Margot Robbie era convinsă că iubirea ei nu va fi împărtășită. Dar, iată ce povestea lor a conținuat și actrița este însărcinată cu primul ei copil.

„Am fost întotdeauna îndrăgostită de el, dar credeam că, „Oh, nu mă va iubi niciodată înapoi,’” a mărturisit ea pentru Vogue în 2016. Dragostea lor continua să aibă sens pe măsură ce cei doi navighează împreună prin viața în lumina reflectoarelor.

Margot Robbie, care este acum însărcinată, probabil va lua o pauză de la actorie pentru a se dedica vieții de mamică.

Vezi poze cu Margot Robbie însărcinată etalându-și burtica de gravidă

Margot însărcinată este o priveliște încântătoare pentru fanii săi. Așteptăm confirmările oficiale ale veștii că este însărcinată.

Foto: shutterstock, https://www.eonline.com/news/1404684/see-pregnant-margot-robbie-debut-her-baby-bump